Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

 

Dobro je što je Dragan Ðilas došao danas ispred skupštine grada, što je, s obzirom na to da na sednice gradskog parlamenta ne dolazi, ali uzima dnevnice, bila prilika da vidi skupštinu u kojoj je odbornik, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Povodom konferencije za novine Saveza za Srbiju, koja je održana povodom godišnjice formiranja gradske vlasti ispred Starog dvora, Vesić je rekao da su se danas ispred Skupštine grada okupili neradnici i oni koji su upropastili Beograd, dok su bili na vlasti na celu sa bivšim "tajkunskim" gradonačelnikom Draganom Ðilasom.

Goran Vesić

ALO!

 

 

"Ðilas misli da Beograđani boluju od amnezije, pa su zaboravili da je zadužio Beograd za 1,2 milijardi evra, da više ne pamtimo da su njegove privatne firme imale promet od 700 miliona evra, dok su gradske firme koje su vlasništvo svih Beograđana, o kojima je morao da brine, propadale", naveo je Vesić.

Kako je rekao, Ðilas misli i da su građani zaboravili kako je vladao medijima u Srbiji, da je bio vlasnik dnevne novine, kao državni fuhkcioner i da je "novinarima na pitanja odgovarao sa “zini da ti kažem”".

Goran Vesić

ALO!

 

 

Dodao je i da je u Ðilasovo vreme roditeljima naplahcivan vrtić duplo skuplje, pa sada grad vraća tri milijarde dinara.

"Prošlo je malo više od godinu dana od kako je ovaj milioner potučen do nogu na beogradskim izborima. Zato je verovatno danas došao da ožali dan kada nije ponovo preuzeo grad da bi nastavio da ga uništava, tamo gde je stao 2013. godine kada je smenjen", naveo je Vesić.

 

Kako kaže, za razliku od Ðilasa, aktuelna vlast u gradu je odgovorna, ne razmišlja o medijima, već radi ozbiljno i odgovorno i uređuje Beograd.

"Građani Beograda će tokom naredne nedelje imati priliku da procitaju izveštaj o radu Grada Beograda u poslednjih godinu dana. Može da ga čita i Ðilas. Možda će razumeti da neko može da radi i uređuje grad, a da ne krade i da se ne bogati", rekao je Vesić.