Goran Vesić
Tanjug/Dimitrije Goll
Goran Vesić

Tanjug/Dimitrije Goll

Goran Vesić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Pročitajte još:

 

On je rekao i da svako ko je juče gledao snimke pokušaja otimanja državne televizije mogao je da vidi ove Ðilasove saradnike kako usmeravaju huligane prilikom upada u zgradu RTS i prenose Ðilasove poruke ljudima koji se nalaze ispred zgrade.

Vesić je podsetio da je ”Ðilas sa nekima od ovih saradnika godinama uništavao Beograd”.

”Zajedno sa Bijelićem koji mu je bio gradski menadžer pokrao je Beograd pre svega u aferi Bulevar u kojoj su oštetili Grad Beograd za preko 8 miliona evra a građani još pamte kako su Ðilas i Bjelić tukli građane u Rači samo zato što su se usudili da tadašnjem beogradskom paši Ðilasu postave pitanje”.

Preporučujemo i ovo:

 

”Još pamtimo kako je Ðilasovo obezbeđenje tuklo izbegle Srbe sa Kosova i Metohije koji su se okupili ispred Skupštine grada Beograda i tom prilikom su povredili devojčicu”, rekao je Vesić i dodao da je ”Grad Beograd zbog toga na sudu platio odštetu devojčici”.

”Ðilas je uvek bio nasilnik i ništa više a njegovo ponašanje na vlasti nije ništa drugo bilo do pljačka i nasilje”, rekao je Vesić i dodao ”zato ne čudi to što danas bahati Ðilas nasiljem pokušava da preuzme vlast i obračuna se sa političkim protivnicima”.

 

”Ne mari mnogo Ðilas zato što nema podršku naroda jer on misli da sve može da se kupi parama”, rekao je Goran Vesić.