Protest taksisti Slavija
Alo!/Vladimir Marković
Protest taksisti Slavija

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ukoliko im se ne ispuni zahtev, blokadu će pomeriti za period od 14 do 17h, najavili su taksisti tokom današnjeg protesta ispred zgrade Vlade Srbije.

Današnja blokada krenula je sa istih tačaka kao i prošle sedmice, a najavljene radikalizacije, kako je i ranije rečeno, nije bilo zbog posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

"Od sledeće nedelje će se određene ulice dodatno blokirati, spustićemo se se bliže mostovima", navodi Vukojević.

Takođe, kako je istakao Aleksandar Bijelić, jedan od lidera taksista, u planu je da se proširi blokada Novog Beograda, pošto će biti organizovane dve kolone, od kojih bi jedna išla autoputem preko Gazele, dok bi jedna iz starog dela grada imala zadatak da potpuno blokira Slaviju!

Umesto dosadašnje četiri kolone, taksisti bi ka centru krenuli iz čak šest pravaca. Pored onih "standardnih", sa Obrenovačkog puta (Čukarica) i iz Kumodraške ulice (Voždovca), preostale dve sa Novog Beograda i Palilule bile bi duplirane.

Protest taksisti Slavija

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Obrenovački put (Čukarica): Obrenovački put – Radnička - Bulevar vojvode Mišića - Mostarska petlja – ugao Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

* Kumodraška (Voždovac): Bulevar Peka Dapčevića – Autokomanda - Bulevar oslobođenja - Trg Slavija – ugao Nemanjine i Balkanske;

* Hala „Aleksandar Nikolić“ A (Palilula): Čarli Čaplina - Jaše Prodanovića – Takovska – ugao Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve.

* Hala „Aleksandar Nikolić“ B (Palilula): Zdravka Čelara - Starine Novaka - Beogradska - Slavija.

Ovo je brutalno ubijena praunuka poznatog političara! Rekla da ide s drugaricom na kafu, a onda se desio užas! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 18:04 Nakon što je iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona potvrđeno da je Lana Bijedić (19), čije je telo sinoć izvučeno iz reke Studenčice u Studencu kod Ljubuškog, ubijena, u Mostaru su zavladali šok i neverica.

* Blok 70 - A (Novi Beograd): Oml. brigada – Bul. Mihajla Pupina - Brankov most – Prizrenska – Terazije - Trg Nikole Pašića – ugao Kneza Miloša i Nemanjine;

* Blok 70 - B (Novi Beograd): Jurija Gagarina - Gazela - Savska - Nemanjina.

Bonus video

Taksisti napali građane!