Goran Vesić
Grad Beograd
Goran Vesić

Grad Beograd

Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

* SBB priznao da kradu od naroda

* Goran Vesić objavio sve na Fejsbuku

* Šolak zgrnuo milijarde na otimanju od građana

 

Prenosimo Vesićevu objavu u celosti:

Hvala Bogu, SBB je konačno svojim današnjim saopštenjem priznao da KRADE STRUJU od građana kojima naplaćuje pretplatu za korišćenje kablovske mreže!

GORAN VESIĆ Zašto Đilas ne traži ostavke gradonačelnika Moskve i Njujorka zbog kiše koja je potopila delove njihovog metroa

Da citiram šta kaže SBB u svom saopštenju:

“Naša oprema koja se nalazi u stambenim jedinicama služi isključivo za isporuku kvalitetnog signala, odnosno usluge televizije, interneta i fiksne telefonije u tim istim stambenim jedinicama. Važno je istaći da naši pojačivači signala imaju manju potrošnju struje od najslabije sijalice”.

Da prevedem na srpski - SBB priznaje da krade struju građanima, ali eto nije to strašno pošto malo kradu ili kraduckaju jer to što kradu troši manje od sijalice!? Pa i za potrošnju makar bila manja od sijalice moraju da imaju strujomer po zakonu. I za tu potrošnju, makar bila manja od potrošnje sijalice, što nije tačno, SBB mora da plaća struju.

PROPAO PLAN BASTAĆU I ĐILASOVCIMA Vesić: Beograd 1. septembra dobija pravi centralni trg kakav imaju sve evropske prestonice!

 

Dakle, sada kada smo dobili priznanje SBB da krade struju od svojih korisnika ponovo pozivam sve upravnike zgrada da provere da li postoje nelegalni priključci na zajedničke strujomere ili na strujomer nekog od stanara. Ukoliko se utvrdi da je tako u pitanju je krivično delo “krađa struje” te pozivam upravnike zgrada da o tome obaveste JKP Javno stambeno koje će poslati nadležnu ekipu na teren, zapisnički konstatovati stanje i proslediti prijave nadležnim organima.

 

Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

 

 

Tako je po zakonu, a zakon će se poštovati u Beogradu ma koliko se SBB trudio da radi mimo zakona. Moja obaveza je da štitim svakog građanina Beograda pa i one kojima kradu struju. U tome me neće sprečiti Đilasov prijatelj Dragan Šolak sa svim svojim milijardama.

Dragan Šolak

printskrin

Dragan Šolak, Foto: printskrin

Kako je to izgledalo u praksi kada se neki građani pobune zato što im se krade struja i napišu pismo SBB može da se vidi iz dopisa koji dostavljam u prilogu.

GORAN VESIĆ OBJAVIO SLIKU S KOJOM JE ZAČEPIO USTA ĐILASOVCIMA Ni tada, kao ni sada promene niko nije mogao da zaustavi. Na sreću Beograda koji raste i razvija se!

Upravniku jedne zgrade na Novom Beogradu na zahtev SBB-u da sklone svoju nelegalno postavljenu opremu sa zajedničkog strujomera sa koga struju plaćaju svi stanari SBB je odgovorio na posebno bahat način.

SBB

Privatna arhiva

SBB, Foto: Privatna arhiva

Kaže SBB da njihov zahtev da oni sklone svoju nelegalnu opremu “nema osnova” i ako svi stanari žele da SBB ukloni nelegalnu postavljenu opremu svi treba da potpišu zahtev da to urade!? Dakle da prevedem na srpski, SBB priznaje da ima nelegalnu opremu i da krade struju stanarima a da bi oni prestali da kradu svi stanari treba da ih zamole da više ne kradu!? Ima li veće bahatosti i bezobrazluka?

OVO JE KRIVIČNO DELO! Vesić: SBB deset godina krao struju od stanara u Drinčićevoj

Može Šolak da preti kao u svom najnovijem, nepotpisanom saopštenju, nemirima i pobunom ali to mu neće pomoći. Moraće da radi svoj posao u Beogradu po zakonu, moraće da prestane da krade struju od građana i moraće da plaća gradu Beogradu kada koristi javnu infrastrukturu. Da izbegne svoje obaveze prema državi neće mu pomoći ni Đilas, ni bilo kakva politika!

BONUS VIDEO: