LICEMERJE DEMOKRATSKE STRANKE "Savez za nasilje i silovanje" govori o pretnjama neistomišljenicima, a prijatelji im prebijaju žene!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda saopštio je danas da je krajnje licemerno da se Demokratska stranka, koja je deo Saveza za Srbiju, koji oni nazivaju "Savez za nasilje i silovanje", oglašava i govori o pretnjama političkim neistomišljenicima

Savez za Srbiju
Savez za Srbiju , Foto: Alo! Vladimir Marković

Simptomatično je, kažu, da se baš oni oglašavaju i to u momentu kada je otkriven napadač na aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović.

 

"Stranka čiji su članovi Božović, Jerkov i Videnović, bliski prijatelji sa napadačem Petrom Vladulovićem, ni manje ni više nego se danas oglašava da govori o politički motivisanim napadima, što je u najmanju ruku degutantno", navodi se u saopštenju beogradskog SNS.

Oni navode da poručuju "Ðilasovom DS-u da notornim lažima i mržnjom neće skrenuti pažnju sa činjenice da je njihov prijatelj ujedno i blizak prijatelj švercera droge i plaćenih ubica iz kojekakvih kriminalnih klanova".

 

Beogradski dobor SNS podseća građane da je stopa kriminala u Srbiji u konstantnom padu, da iz godine u godinu imamo sve manje teških krađa i razbojništava, kao i veću količinu zaplenjene droge u policijskim akcijama.

 

"Pitamo članove Ðilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza da li im zbog toga smetaju ministar Stefanović, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i njihovi nesumnjivi rezultati u borbi protiv kriminala", navodi se u saopštenju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi