Savez za Srbiju
Alo! Vladimir Marković
Savez za Srbiju

Alo! Vladimir Marković

Savez za Srbiju , Foto: Alo! Vladimir Marković

Simptomatično je, kažu, da se baš oni oglašavaju i to u momentu kada je otkriven napadač na aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović.

Pročitajte još:

 

"Stranka čiji su članovi Božović, Jerkov i Videnović, bliski prijatelji sa napadačem Petrom Vladulovićem, ni manje ni više nego se danas oglašava da govori o politički motivisanim napadima, što je u najmanju ruku degutantno", navodi se u saopštenju beogradskog SNS.

Oni navode da poručuju "Ðilasovom DS-u da notornim lažima i mržnjom neće skrenuti pažnju sa činjenice da je njihov prijatelj ujedno i blizak prijatelj švercera droge i plaćenih ubica iz kojekakvih kriminalnih klanova".

 

Beogradski dobor SNS podseća građane da je stopa kriminala u Srbiji u konstantnom padu, da iz godine u godinu imamo sve manje teških krađa i razbojništava, kao i veću količinu zaplenjene droge u policijskim akcijama.

Preporučujemo i ovo:

 

"Pitamo članove Ðilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza da li im zbog toga smetaju ministar Stefanović, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i njihovi nesumnjivi rezultati u borbi protiv kriminala", navodi se u saopštenju.