RADOVI TEKU PO PLANU Saobraćaj na Trgu Republike će sigurno biti pušten 1. septembra

Zamenik gradonačelnika iznenađen nerazumevanjem i politizacijom projekta

Radovi na Trgu
Radovi na Trgu, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Svi radovi na Topličinom vencu i Trgu Republike teku po planu, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je rekao da će saobraćaj na Trgu Republike sigurno biti pušten 1. septembra, ali i podsetio da se intenzivno radi da radovi u tom delu grada budu ubrzani i završeni približno u isto vreme, dakle pre sredine novembra kada je bio prvobitni rok. Vesić je rekao da ne razume stalne kritike i politizacije svih tih projekata značajnih za grad.

Vesić je rekao za Studio Be da ne razume stalne kritike i politizacije svih tih projekata značajnih za grad.

Građane je zanimalo kada će Pinosava dobiti kanalizaciju, kada će biti nastavljeni radovi na kanalizaciji u Velikim Crljenima, ali posebno kada će biti bolje vodo-snabdevanje u južnim delovima Grocke.

Zamenik gradonačelnika je govorio i o ideji da Balkanska ulica postane ulica zanata, kako bi se sačuvala tradicija Beograda, ali najavio i slične ideje za Gradić Pejton. Gradić Pejton će tako, zaključio je Vesić, ponovo dobiti status kultnog mesta na Vračaru, ali i šansu da postane centar okupljanja umetnika i organizovanja raznih kulturnih sadržaja značajnih za ceo Beograd.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi