Sajam medija
Masanori Jošida
Sajam medija

Masanori Jošida

Sajam medija, Foto: Masanori Jošida

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ za posetioce štanda „Alo!“ organizovalo je interaktivnu radionicu na temu reciklaže. Ovom prilikom mogli su da nauče kako se pravilno odlaže otpad, gde se on odvozi, šta sve može od njega da se napravi i, ono najvažnije - kako svako od nas može da uradi nešto za planetu.

Od predstave do časa anatomije!!!

AUTOR: k.p. DATUM I VREME: 23.10.2019. 21:45 Sutra, na štandu „Alo media sistema" posetioci Sajma medija, koji se održava u okviru Sajma knjiga, u Hali 3 gosti će biti mnoge poznate ličnosti iz sveta zabave, politike, sporta, kao i predstavnici gradskih preduzeća.

Đaci iz Beograda i drugih srpskih gradova, pa čak i iz regiona, učestvovali u eko-kvizu i odgovarali na pitanja o reciklaži i zaštiti životne sredine. Najbolji učesnici bili su nagrađeni, a poklone su dobijali i oni koji su se takmičili u košarci i uspešno ubacivali plastične čepove u kantu.

Jedna od ekipa bili su i đaci iz Bijeljine s nastavnicom Ljiljanom Mišković. Iako su znali veliki broj odgovora na pitanja iz ove oblasti, naučili su i dosta toga novog.

- Ovo je uvek korisno. Treba što više pričati o tome mladim generacijama kako bismo sačuvali planetu na kojoj živimo - rekla je za „Alo!“ Miškovićeva, koja je bila uspešna i u košarci.

Sajam medija

Masanori Jošida

Sajam medija, Foto: Masanori Jošida

Kako bi se što više podigla svest o reciklaži i ekologiji, JKP „Gradska čistoća“ organizuje eko-kviz u beogradskim školama.

- U toku je prijavljivanje za novu takmičarsku sezonu kviza. Sve zainteresirane osnovne škole sa teritorije grada Beograda mogu se prijaviti na imejl infocentar@gradskacistoca.rs do 1. novembra 2019. godine - kažu iz ovog preduzeća.

Sajam medija

Masanori Jošida

Sajam medija, Foto: Masanori Jošida

 

 BONUS VIDEO: Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!