Kraljice Marije
Printscreen
Kraljice Marije

Printscreen

Kraljice Marije, Foto: Printscreen

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije u punom profilu, sa po dve trake za svaki smer vožnje biće otvorena 15. na 16. avgust, što je 15 dana pre dogovorene dinamike, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović.

On je čestitao izvođaču na odrađenom poslu i zahvalio svim radnicima na ogromnom trudu i angažovanju koji svakodnevno rade u tri smene, ne žaleći se na vremenske uslove kako bi radovi napredovali dogovorenom dinamikom.

– Najkasnije do 1. septembra, završavamo raskrsnicu sa Bulevarom Despota Stefana u punom profilu sa po dve trake za svaki smer vožnje, kako smo i rekli i sredinom septembra završavamo raskrsnicu sa Takovskom ulicom – rekao je Petrović.

GRAĐANI U PANICI! ŠTA SE TO VEČERAS DEŠAVA U "BLOKOVIMA"?! Helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu, policija patrolira kolima! (FOTO/VIDEO)

"TO JE POLUMAFIJAŠKI POSAO" Direktor "Gradske čistoće" ogolio istinu: Dovoljno je da vidite snimke DOK BEŽE! (VIDEO)

On je dodao da deonica od Ulice Starine Novaka pado Takovske, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, treba da bude pupuštena u saobraćaj 1. septembra. 

Srbiju će zadesiti stravično nevreme, stanovnici OVIH KRAJEVA prvi na udaru!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 11:35 Kako se navodi, oblačnost koja će pre podne i sredinom dana na severu i severozapadu Srbije uslovljavati lokalno obilne pljuskove sa količinom padavina većom od 20 milimetara za tri sata. Kisa, Foto: Alo!

– Kada su u pitanju dalje aktivnosti na gradilištu, 15. avgusta zatvaramo deo od Bulevara Despota Stefana do Drinčićeve ulice kao i desnu stranu raskrsnice sa Bulevarom Despota Stefana kako bi je završili do 1. septembra – rekao je Petrović.

On je zahvalio svim građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu.

– Naš cilj je da nam ulice i centar grada bude lepši i bezbedniji, ali čim budemo od prvog septembra pustili Trg Republike, Karađorđevu ulicu, kao i druge deonice koje se rade, biće mnogo manje gužve i saobraćaj će biti znatno rasterećen – istakao je Luka Petrović.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu