gužva, saobraćaj,
printscren youtube
gužva, saobraćaj,

printscren youtube

gužva, saobraćaj, , Foto: printscren youtube

 

Beograđani, spremite se za velike višesatne gužve u poslepodnevnom i predvečernjem špicu, kako zbog činjenice da su mnogi sugrađani već krenuti na praznična putovanja van grada, tako i zbog radova koji su u toku na gradskim ulicama, kao i večitog fudbalskog derbija koji se u 19.00 igra na stadionu Crvene zvezde.

Pančevački most u smeru ka centru grada, auto-put u oba smera, potez oko Autokomande, Bulevar vojvode Mišića, Maršala Tolbuhina, Bulevar Mihajla Pupina, lokacije su na kojima su već stvorene velike kolone i zastoji.

 

Kolone turističkih autobusa krenuće ka domaćim i stranim turističkim destinacijama, a do pravog egzodusa iz glavnog grada doći će i zbog činjenice da će mnogi spojiti uskršnje i prvomajske praznike te tako dobiti skoro desetodnevni odmor!

 

Na graničnim prelazima nema većih zadrzavanja, ali je povećan broj vozila na prelazu Batrovci sa Hrvatskom. U AMSS savetuju vozačima koji prelaze hrvatsku granicu da koriste manje opterećene granične prelaze sa tom zemljom.

Ibarska magistrala, kao i auto-put u pravcu ka Nišu i Novom Sadu, biće najopterećeniji ovog popodneva, a na naplatnim rampama su već najavili da će raditi u pojačanom sastavu.

gužva, saobraćaj,

printscren youtube

gužva, saobraćaj, , Foto: printscren youtube

 

- Stvarno savetujemo svim sugrađanima da gde god da krenu, pođu malo ranije, kako se ne bi "zakucali" negde. Iz iskustva znamo da je dan pred uskršnje praznike "kritičan" - poručuju beogradski taksisti.

gužva, saobraćaj,

printscren youtube

gužva, saobraćaj, , Foto: printscren youtube

 

Potez oko Trga republike preopterećen je već nedeljama unazad zbog radova, a gužve će se u špicu prelivati na sve strane pošto će Beograđani gledati da što pre pobegnu sa radnih mesta.

SRAMNO PONAŠANJE FUDBALERA! Bivši igrač Partizana prozvao Zvezdu da je jeftina dr**a iz predgrađa! (FOTO)

Konačno, od 19.00 na "Marakani" (ili ako više volite stadionu "Rajko Mitić"), na programu je večiti derbi Crvena zvezda - Partizan, te se očekuje da već od 17.00 bude (pre)opterećen kompletan potez oko Autokomande, prevashodno u pravcu od Slavije ka stadionu.