Pijaca
screenshoot/Facebook
Pijaca

screenshoot/Facebook

Pijaca, Foto: screenshoot/Facebook

Objavu prenosimo u celosti:

"Đilasov plaćenik i politički progandista Jugoslav Ćosić ponovo na starom poslu kreiranja lažnih vesti.

Prvo pošalje čoveka koji ni sam ne zna da kaže iz kog je medija, pošto je poslat da provocira, ne bi li Jugoslav mogao da napravi lažnu vest, a potom ni sam ne zna da napiše u svojoj vesti za koga radi ta osoba.

Ta osoba nije novinar, niti radi za bilo koju redakciju. Zove se Đorđe Jovanović, neki je poluistraživač na Institutu za fiziku. Obično se pojavljuje na ovakvim događajima, a danas očigledno u dogovoru sa Ćosićem.

Inače, loša vest za Jugoslava je da je arhitektonski konkurs za Palilusku pijacu sproveden i da je rešenje po kome je pijaca izgrađena izabrano u vreme kada je gradonačelnik Beograda bio njegov gazda Dragan Đilas. Razlika je kao i uvek u tome što Đilas nije znao ni tezge na staroj pijaci da popravi a ni da izgradi novu a mi to umemo i znamo.

Tako da što bi rekao Đorđe Balašević “džaba vam novci moji sinovci” je poruka za Đilasa i Ćosića. Može vaša fabrika laži da radi koliko hoće ali do 16 sati preko sedam hiljada građana je posetilo Palilusku pijacu.

Zato Jugoslavu poklanjam jednu sliku Đilasove i njegove Paliluske pijace kao i sliku kako danas pijaca izgleda. Da se vidi razlika između nas i njihove fabrike laži.