Trg Republike
Printscreen
Trg republike

Privatna arhiva

Trg republike, Foto: Privatna arhiva

Dragoslavić, koji je dežurao uz Bastaća tokom blokade, iznenada je pljunuo prolaznika koji mu je išao u susret. Iznenađen građanin srednjih godina, udario ga je desnom rukom u glavu, a huligan je pao na zaštitnu ogradu koja se srušila.

Pročitajte još:

 

Dragoslavić, koji je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, na društvenim mrežama pokušao je da iskrivi istinu i montiranim snimcima bez zvuka prikaže kako je on žrtva napada.

Međutim, i na snimku iz drugog ugla, koji je takođe objavljen na društvenim mrežama, jasno se vidi da je stariji sugrađanin koji se vraćao iz prodavnice i u ruci nosio kesu bio žrtva napada Đilasovog huligana.

 

Da Dragoslavić nije žrtva napada, već nasilnik, pokazuje slučaj iz oktobra 2017. kada je ovaj sledbenik Dragana Đilasa i Marka Bastaća fizički napao v.d. direktora KBC Zvezdara Petra Svorcana.

Protiv M.D. (28) ova ustanova i sam direktor u nekoliko navrata su ranije podnosili prijave zbog uznemiravanja, verbalne agresije i neovlašćenog slikanja unutar bolnice.

V.d. direktor prošao je sa lakšim telesnim povredama o kojima postoji medicinska dokumentacija, a slučaj je prijavljen nadležnim službama.

Napadač

Printscreen

Napadač, Foto: Printscreen