PRODAJA POLITIČKE MAGLE Otkrivena nova namera opozicije! Nakon demoliranja gradilišta i upada u RTS, njihovi novonastali planovi ne donose ništa DOBRO!

Radoslav Marjanović sve razotkrio!

Radoslav Marjanović
Radoslav Marjanović, Foto: Alo!

Najava odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, da će organizovati referendum o projektima koji nisu u nadležnosti opštine, je najobičnija politička magla koju pokušava da proda građanima Starog grada.

Tvrdnja Marka Bastaća da će sve što je urađeno u centru Beograda u poslednjih nekoliko godina vratiti u prvobitno stanje je najbolji dokaz mržnje predstavnika Saveza za Srbiju prema politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

DANAS SE ODLUČUJE Na sednici Skupštine grada biće donete važne odluke za bolji života građana!

Sada, nakon demoliranja gradilišta, čupanja saobraćajnih znakova i zaustavljanja radova, novom najavom možemo očekivati da će predstavnici Saveza za Srbiju početi da uništavaju više od 200 obnovljenih fasada, rekonstruisanu garažu Obilićev venac, Narodni muzej, Pionirski park, kao i sve što je republička i gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom uradila u centru Beograda u poslednjih nekoliko godina.

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

VESIĆ VODIO PREGOVORE SKORO GODINU DANA Evropska investiciona banka odobrila kredit za kanalizaciju na obali Dunava

Povezane vesti

 • Korisnik: mihajlo
  16/05/2019 - 21:31
  Napad je najbolja odbrana.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi