Noćni provod u Beogradu
Youtube/Printscreen
Noćni provod u Beogradu

Youtube/Printscreen

Noćni provod u Beogradu, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Beograd postaje omiljena i za strance finansijski primamljiva destinacija za padobranstvo

* Pored toga, Beograd je prestonica poznata po živahnom noćnom životu i klubovima

* Raspon cena se kreće od 170 do 300 evra

Čovek je oduvek žudeo za tim da leti poput ptica. I polako je pobedio zemlju, vodu i konačno nebo. Koristio je tehnologiju i nauku da nadoknadi ono što mu je priroda oduzela (krila...). Danas postoji mnoštvo načina da se doživi let, bilo tokom putovanja ili jednostavno tokom zabave. Fokus je na samo jednu od ovih metoda, tačnije kako da iskoristite svoje iskustvo padobranstva na način prilagođen budžetu.

Bez obzira da li ste ljubitelj padobrana ili samo gledate na sledeću veliku avanturu, sastavili smo listu najneverovatnijih mesta širom sveta u kojim se možete baviti ovim sportom. A najbolja stvar je što su svi oni povoljni za budžet. Dovoljno često padobranstvo se doživljava kao prilično skup sport (pogotovo s obzirom na to koliko iskustva imate), ali mi smo tu da vam pokažemo da to nije uvek slučaj. Možete uživati u nekim od najboljih mesta za padobranstvo bez trošenja novca, evo kako:

VESIĆ ZAGRMEO "Za opoziciju mediji sredstvo koje služi njihovoj politici"

Beograd, Srbija

Jedno od najboljih mesta za padobranstvo sa malim troškovima je Beograd, Srbija. Takođe, ova lokacija još nije toliko poznata, pa bi trebalo da imate više iskustva u padobranstvu. Ali jednom kad se dignete u vazduh, dostići ćete 4.000m brzinom od 200 km/h, u kombinaciji sa neopisivim naletom adrenalina.

"SVE JE RAVNO I NEMA NA ŠTA DA SE SPOTAKNE KADA SE NAPIJE!" Goran Vesić se oglasio povodom napada Rodoljuba Šabića na nov izgled Trga Republike!

Ovako nešto se ne pamti u glavnom gradu, a uzrok je potpuno nepoznat! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D./ N.M. DATUM I VREME: 17.08.2019. 15:30 Veliko iznenađenje. Gužva, Foto: Alo.rs Na saobraćajne gužve na Gazeli Beograđani su uglavnom navikli, ali subota popodne uglavnom nije problematična. Ipak, danas je stavnovnike glavnog grada iznenadila kilometarska kolona u pravcu ka Gazeli.

Iako lokacija na prvi pogled ne deluje tako egzotično, nećete biti razočarani kada se u daljini susrećete sa zadivljujućim nebom Beograda, Dunava i Vojvodine. Najbolji deo je to što se možete samo odmarati i opustiti, vaš tandem majstor će se pobrinuti za sav posao i sigurno vas odvesti do mesta sletanja. Štaviše, vaše beogradsko iskustvo ne mora se završiti čim se spustite na zemlju, naprotiv, grad je poznat po živahnom noćnom životu, živopisnim klubovima i zabavama na brodu. Raspon cena: 170 - 300 evra.

Padobranstvo

Youtube/Printscreen

Padobranstvo, Foto: Youtube/Printscreen

"DRAGA DECO, VI STE BUDUĆNOST SRBIJE" Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta đake prvake obradovao poklonima

Posle Beograda slede gradovi: Kejptaun (Južna Afrika), Bled (Slovenija), Brašov (Rumunija), Budimpešta (Mađarska).

VESIĆ NAJAVIO U ponedeljak tender za sistem javnih bicikala

NEMA VIŠE BUVLJAKA NA NOVOM BEOGRADU! Prodat je Kopernikusu, a njegov plan je da tu gradi nešto novo! Pijaca se premešta na novu lokaciju!

PUŠTEN SAOBRAĆAJ U STARINE NOVAKA I KRALJICE MARIJE! Otkriveno kada će sve ostale ulice biti otvorene!

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa