Oduzeta još dva "apatinca"
Beoinfo
Oduzeta još dva

Beoinfo

Oduzeta još dva "apatinca", Foto: Beoinfo

Ovim vozilima su upravljali N.J. i L.M. iz Beograda. Prilikom kontrole utvrđeno je da su oba lica imala dozvolu za vršenje taksi usluge na područuju opštine Apatin i da nemaju pravo da ovu uslugu vrši na teritoriji grada Beograda.

Pročitajte još:

 

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija grada Beograda su tokom jučerašnjeg dana već oduzeli dva nelegalna “apatinca”. U poslednjih pet meseci Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija isključili su iz saobraćaja 160 divljih taksista, a devet automobila je trajno oduzeto.

Oduzeta još dva

Beoinfo

Oduzeta još dva "apatinca", Foto: Beoinfo

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija narednih dana će nastaviti pojačane kontrole taksi vozača kako bi divlji taksisti i oni koji nemaju dozvolu za obavljanje taksi usluge na teritoriji grada bili isključeni. Prema odluci Grada Beograda ubuduće će se automobili kojima se nelegalno vrše taksi usluge odmah privremeno oduzimati.

 

Komentari (1)

vozac

01.01.2019 17:12

Mene bi zanimalo dali uredno registrovan firma za taxi prevoz u Republici Srbiji moze neometano da svoju delatnost obavlja na celoj teritoriji Republike Srbije