GRAĐEVINSKA MAFIJA NE DA MIRA BEOGRAĐANIMA! Na ovom mestu u gradu cveta divlja deponija, bahatim kamiondžijama niko ništa nije mogao, a sada je tome došao KRAJ (VIDEO)

Goran Vesić oštro je reagovao na prijave građana povodom cvetanja divlje deponije građevinskog otpada na Čukaričkoj padini preko puta FMP. Kako je naveo zamenik gradonačelnika, bahatom ponašanju kamiondžija mora se stati na put, jer je parcela koja trenutno služi za bacanje otpada, buduća trasa metroa.

Deponija građevinskog otpada, Čukarička padina
Deponija građevinskog otpada, Čukarička padina , Foto: Printskrin/Fejsbuk

* Deponija se nalazi na Čukaričkoj padini

* Na ovu parcelu dnevno otpad istovari 150 kamiona

* Sve u organizaciji građevinske mafije 

- Građani su mi prijavili divlju deponiju građevinskog otpada u Beogradu koja se nalazi na Čukaričkoj padini preko puta FMP. U pitanju je gradska parcela na koju dnevno zemlju istovari i do 150 kamiona, a sve u organizaciji građevinske mafije.

Ova parcela se nalazi na budućoj trasi metroa, tako da oni koji su ovo organizovali nisu samo počinili krivično delo, već su ugrozili izgradnju metroa.

Danas sam izdao nalog da Grad Beograd fizički zatvori ulaz na ovu parcelu, a kažnjavaćemo svaki kamion koji nađemo da istovaraju građevinski materijal. Građani treba da znaju da jedino legalno mesto na kome sme da se odlaže građevinski otpad je zvanična deponija u Vinči. Odlaganje građevinskog otpada na bilo kom drugom mestu predstavlja kriminal i krivično delo.

 

 

Već narednih dana pokrećem inicijativu za izmenu propisa kako bi jedan od uslova za izdavanje građevinske dozvole bio DOKAZ o kretanju građevinskog otpada.

Dakle, neće dobiti upotrebnu dozvolu investitor koji ne dokaže da je sav građevinski otpad predao na zvaničnu deponiju u Vinču. Upozoravam investitore da vode o tome računa da ne bi bili iznenađeni zašto neće moći da dobiju uptrebnu dozvolu, rekao je Vesić. 

 

Bonus video: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi