Ljubav, lubavni par, poljubac, seks veza šuma
Printscreen
Ljubav, lubavni par, poljubac, seks veza šuma

Printscreen

Ilustracija, Foto: Printscreen

Postoje parovi koji tokom leta pristaju na seksulani odnos samo pod uslovom da im je klima uređaj u stanu upaljen na, recimo, 17 stepeni. Oni smatraju da im je u svom bračnom krevetu ipak najlepše i najudobnije, pa samim tim i nisu spremni na eksperimentisanje.

S druge strane postoje i  oni malo slobodniji, koji vole da eksperimentišu i avanturističkog su duha, pa kad im hormoni prorade, na pamet im padaju svakojake stvari. Jedna takva je i seks na javnom mestu! 

Ovo, naravno, ne znači i pred svima, pa parovi koji žude za seksom na javnom mestu prvo dobro razmotre sve moguće "štekove". 

U Beogradu ih ima nekoliko, pa krenimo redom:

Kalemegdan

Ah, taj Kalemegdan, pa da li postoji neko ko je odrastao u Beogradu, iskusio u njemu prve ljubavi, a da mu nikada nije palo na pamet da isproba i seks na Kališu?! Kalemegdan je kao idealan za vođenje ljubavi, jer na njemu možete da birate da li ćete gore ili dole. Mislimo na Gornji ili Donji grad, da ne bude zabune. Prednosti Kalemegdana su u tome što je u centru grada pa vam auto ne treba, mana bi mogla da mu bude ta što leti vrvi od ljudi i preko dana i noću, pa biste morali da budete krajnje oprezni.  

Ada Ciganlija

Ada, najpopularnije kupalište Beograđana odavno je i stecište noćnog provoda tokom letnje sezone. Tik uz vodu, načičkani su kafići, pa to nisu mesta na kojima je preporučljivo da budete intimni, ali zato ako zađete malo dublje sigurni smo da ćete pronaći neki štek. Ono što na Adi može da vam pokvari užitak su komarci pa zato gledajte da sačuvate zadnjicu koliko god možete.

Košutnjak

U Košutnjak je zgodno da krenete kolima, pa tako ni ne morate da izlazite iz automobila, a opet možete da kažete da ste, pošto ste se parkirali, pronašli vaš štek u ovom popularnom izletištu. Na prvi pomen Košutnjaka noću, na pamet vam padaju i "manijaci" o kojima se po gradu raspredaju priče, ali, ako ste u paru svakako su manje šanse, da vam neko smeta ili priđe, ukoliko ih u beogradskoj šumi zaista i ima. Vlasnici kućnih ljubimaca mahom poznaju svaki pedalj Košutnjaka, pa su možda oni i u blagoj prednosti kada je reč o pronalaženju zgodnih mesta za "one stvari". 

Avala

Planina nadomak Beograda. Sednete u auto sa voljenom osobom i pravac u njeno osvajanje. Tokom letnjih meseci ovde leti ume da bude gužva, naročito subotom ili nedeljom, ali noću ćete ovde sigurno moći da pronađete mir i uživate u pogledu. Ako vam je u romantičnim trenucima dok vas prolaze žmarci do njega uopšte i stalo. Iako je leto i preko dana su vrućine, pre polaska u noćnu seksi avanturu na Avali ipak ponesite nešto da se ogrnete. Jer, o posledicama retko ko razmišlja, a bilo bi glupo da vašu avanturu, ukoliko prođe uspešno, ne ponovite još koji put.

Ukoliko vas uhvate, prijava vam ne gine!

Osim što ne bi bilo prijatno da vas bilo ko sa strane uhvati na javnom mestu spuštenih gaća, postoje i poslednice ozbiljnije od srama, koje biste mogli da snosite. Kako je za Alo! rekao izvor iz suda, bez obzira da li se seksate na klupi u parku ili haustoru, ukoliko vas građani prijave za remećenje javnog reda i mira možete da snosite posledice. Naime, onaj ko vas uhvati "u nezgodnoj pozi" ima pravo da o tome obavesti policiju koja će vam tom prilikom pisati prekršajnu prijavu, pa tako, zbog novčane kazne, koja bi vam u tom slučaju sledovala, seks i uživancija bi mogli da vas koštaju "kao Svetog Petra kajgana". Razmislite dobro da li bi vam se isplatilo....

Komentari (1)

Pera Detlic

05.09.2018 13:29

Ko nije probao obavezno da proba, gace se najlakse skidaju na Andricevom Vencu.....uslov je da se najavite pa da vas primi. Ovo se odnosi na muski pol.