Andreja Mladenović
Tanjug/Dimitrije Goll
Andreja Mladenović

Tanjug/Dimitrije Goll

Andreja Mladenović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović osudio je danas incident na Trgu republike koji su izazvail presednik opštine Stari Grad Marko Bastać i njegove pristalice, rekavši da oni na taj način ne mogu da zaustave razvoj Beograda.

"Počeo je sa radom ''Vrabac servis'', ali je utisak pokvaren neverovatnom blokadom ljudi koji za sebe misle da su Beograđani. Tako se Beograđani ne ponašaju", rekao je Mladenović.

HANDANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA HAOS NA TRGU REPUBLIKE! Borićemo se kulturom protiv Đilasovih vandala!

On je ovaj incident uporedio sa onim koji se dogodio na auto-putu kada su huligani palicama napadali u automobilima.

Mladenović je kazao da je "rulja" zaustavila vozilo "Vrabac servisa" u kome su bila deca, ali i žena u invaildskim kolicima.

SVE GOTOVO PRE ROKA! Otvoren Trg Republike! Višemesečni radovi se isplatili

"To je neverovatno stvar, blokirali su radove, napravili ogromnu materijalnu štetu zaustavljajući radove na Trgu republike na Toličinom vencu, nastavljaju sa različitim incidentima, provokacijama. Kad nemate politiku, kad nemate ideju, ideologiju onda se ponašate kao rulja, kao huligani, napadate, gurate, sprečavate da prođe vozilo...", rekao je Mladenović.

On je kazao da je takva politika sramota za Grad Beograd i da to ne sme da se dozvoli.

"Vrabac servis će funkcionisati. Oni ne mogu to da zaustave lomljenjem znakova i sprečavanjem radova što su ranije činili. Neverovatno je šta rade i moramo to da osudimo", zaključio je Mladenović.

Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete