Goran Vesić
Grad Beograd
Goran Vesić

Grad Beograd

Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

Po obilasku novog poslovnog objekta namenjenog špediterima i kompletno rekonstuisanog prostora za potrebe Carinske ispostave "Terminal Beograd" Vesić je izrazio zadovoljstvo uređenjem terminala koji pripada Parking servisu.

OTKRIVENO SVE O NOVOJ LINIJI BG VOZA! Detaljna mapa i satnica! Od decembra još novina u železničkom saobraćaju! (FOTO MAPE)

Snimili smo izbliza šta se zapravo dešava! Kad se jasno zagledate u fasade primetićete nešto neobično!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 25.08.2019. 11:41 - 25.08.2019. 12:08 Divno! Brankova ulica, Foto: Alo! Sređene fasade zgrada u Brankovoj ulici slika je Beograda kakvu svi želimo da vidimo. Zamenik gradonačenik Goran Vesić podelio je fotografije "umivenih" zgrada u Brankovoj ulici i pitao šta je bio problem onima koji su ranije vodili Grad da brinu o njegovom uređenju.

Pre četiri godine ceo taj prostor ličio je, prema Vesićevim rečima, na nehigijensko kontejnersko naselje, a danas je tu nova poslovna zgrada, koja je koštala oko milion evra ima 2.000 kvadrata.

- Sada i 120 špeditera ima normalne uslove za rad - rekao je Vesić. Ceo prostor, kako je naveo, ima 400 parking mesta.

- Sada možemo da kažemo da smo posle četiri godine upornog rada carinski terminal doveli do visokog nivoa, sledeći korak je uređenje novih šest hektara u blizini gde dolazi upravna zgrada Parking serivsa, smeštaj za pauk i 100 novih parking mesta za kamione - rekao je Vesić.

REŠAVA SE NAJVEĆI PROBLEM U OVOM DELU GRADU Počelo čišćenje kanalske mreže na levoj obali Dunava (FOTO)

Zamenik gradonačelnika podsetio je da su nadležni kada su rešili da ulažu u taj Terminal ukinuli stari u Luci Beograd i kamione koji su gravitirali ka tom delu grada uputili na obilaznicu oko Beograda.

Beogradski džez festival ove godine i u Novom Sadu, a posebno iznenađenje je lokacija!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 23.08.2019. 12:05 - 23.08.2019. 12:12 Jedan koncert Beogradskog džez festivala ove godine biće organizovan i u Novom Sadu, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda i predsednik Organizacionog odbora festivala Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, iz svega navedenog se vidi da sve što se radi ima veze jedno sa drugim.

VESIĆ OTKRIO SJAJNE VESTI ZA BEOGRAĐANE! Od sutra prohodna jedna od glavnih ulica u prestonici! (FOTO SA LICA MESTA)

- Kamioni i šleperi ne mogu više da ulaze u centar grada, ulažemo u ovaj terminal ovde kako bi se ovde premestili, a kao što se vidi uspeli smo da premestimo glavnu carinu u Srbiji na ovaj terminal - rekao je Vesić.

Goran Vesić

Grad Beograd

Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

Iz Parking servisa informacija da je logistički centar na Međunarodnom terminalu na Novom Beogradu, u Bloku 43, jedan od najmodernijih u regionu i prostire se na osam htektara.

U BRANKOVOJ ULICI GRAĐANI U NEVERICI POSMATRALI Snimili smo izbliza šta se zapravo dešava! Kad se jasno zagledate u fasade primetićete nešto neobično!

VREDAN 70 MILIONA EVRA Vesić: Put Novi Beograd - Surčin važan za razvoj grada!

PRVI PUT U ISTORIJI! Usvojen plan regulacije zelenih površina Beograda!

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete