Goran Vesić
Alo!/Vladimir Marković
Goran Vesić

Alo!/Vladimir Marković

Goran Vesić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pročitajte još:

 

- Čovek koji se divi savezniku Adolfa Hitlera srpskom fašisti Dimitriju Ljotiću, čovek koji je uveo govor mržnje i fizičko nasilje u Skupštinu Srbije, čovek koji je optužen za nasilje nad ženama, čovek koji je vođa razbijačkih odreda i napada na LGBT populaciju, čovek koji tuče novinare postao je lider kojeg slede Dragan Ðilas, Zoran Lutovac i Vuk Jeremić - rekao je Vesić u izjavi za javnost.

 

Kako je istakao, žalosno je što je Obradović postao simbol i predvodnik onih koji se deklarativno zalažu za demokratsko društvo i ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Preporučujemo i ovo:

 

Vesić je naveo da u nedostatku ideologije i ideja, jedino što liderima opozicije preostaje je nasilje i trčanje za, kako je ocenio, fašistom Obradovićem koji bi Srbiju da pretvori u koncentracioni logor u skladu sa ideologijom koju zastupa.

 

- Srbija nikada nije bila fašistička država. To nije u našoj tradiciji, i zato je huliganstvo i nasilje koje predvodi fašista Boško Obradović, a kojeg prate Ðilas, Lutovac i Jeremić osuđeno na propast i zato nema podršku građana - zaključio je Vesić.