PORUKA GRADONAČELNIKA Mali: Od funkcije mi je važnije da sam u Vučićevom timu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu je od toga na kojoj će funkciji biti u narednom periodu, važnije da ostane u timu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Alo/Marko Metlaš

On je podsetio i da je Konstitutivna sednica Skupštine Beograda zakazane za 9. maj, te da će se u roku od 30 dana nakon toga znati ime novog gradonačelnika.

Mali se spustio konopcem niz toranj na Avali (FOTO)

"Nikada nisam jurio za funkcijama, ono što je meni najvažnije jeste da sam u Vučićevom timu, na kojoj god funkciji", rekao je gradonačelnik novinarima odgovarajući na pitanja na proslavi osme godišnjice novog Avalskog tornja.

Upitan kada će se znati ime novog gradonačelnika, Mali je podsetio da je 9. maja konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, te da će se ime gradonačelnika znati u roku od trideset dana.

"Ja volim ovu zemlju i grad. Ostajem ovde, i šta god da radim, radiću zajedno sa svim ljudima sa kojima sam i do sada - jer svi smo jedan tim. Cilj nam je da Beograd i Srbija izgledaju lepše i budu bolje mesto za život", poručio je gradonačelnik.

 • Korisnik: Vesko
  23/04/2018 - 08:57
  Ocene ove izjave najbolje verifikuju nedavno održani izbori gde su građani nedvosmisleno potvrdili svoju ocenu o politici vlasti u gradu Beogadu u prethodnom periodu.
 • Korisnik: Dijana
  23/04/2018 - 08:56
  Biti u pobedničkom timu znači konstantno se truditi za bolje sutra građana, to je ono što je važno Malom.
 • Korisnik: Mileta
  23/04/2018 - 08:38
  Svako želi biti u timu koji pobedjuje, timu sa rezultatima, timu koji je omiljen u narodu......ali u tom timu ima da se dobro radi ,nema zabušavanja.
 • Korisnik: Zoran
  23/04/2018 - 08:26
  Dobar tim nema potrebe menjati, a Sinisa zasluzuje da bude u tom timu.
 • Korisnik: Sanja
  23/04/2018 - 08:12
  Važno je biti u Vučićevom timu koji radi i koji daje rezultate, timu koji voli Beograd i Srbiju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs