Mirijevo
screenshoot/Twitter
Mirijevo, Foto: screenshoot/Twitter

Ova veoma rizična vožnja snimljena je u Mirijevskom bulevaru u Beogradu. Autor snimka procenjuje da je žena ovako vozila dete brzinom od oko 50 kilometara na čas.

PROČITAJ JOŠ:

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja kaže za TV Prva da ovo uopšte nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila.

- Apsolutno viđamo te situacije gde se putnici voze na takav način, da im deo tela viri i da u nekim trenucima dođe do udesa sa smrtnim ishodom - ističe on.

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

Na pitanje da li bi policija trebalo da reaguje zbog ovog snimka, Božović kaže da bi "trebalo, ukoliko ima pouzdanih dokaza, odnosno ukoliko se utvrdi da je snimak pouzdan".

BONUS VIDEO: