PANIKA NA VOŽDOVCU ZBOG BELOG DIMA Ljudi su uživali,a onda usledio je haos kad je gusta magla ispunila baštu restorana, a kad su shvatili o čemu se radi ostali su u šoku!

Ručak koji se pretvorio u noćnu moru

dim i komarci
dim i komarci, Foto: Printscreen

 

Miran, sunčan i lep dan na Voždovcu bio je kao stvoren za uživanje. Ručak u restoranu, prijatno društvo. Reklo bi se idealna, skoro savršena slika, koja se u trenutku pretvorila u pakao.

Međutim cela priča u trenutku pretvorila se u pravu noćnu moru, kada je iznenada prijatnu baštu ispunio gust beli dim.

 

Većina posetilaca se našla u čudu o čemu se ovde zapravo radi. Neki su bogami se i uspaničili, da je vreme za bežanje, jer očito se radi o požaru.

 

Ali, avaj. Ne radi se o nikakvom požaru kako se mislilio nego u pitanju je surovi obračun sa "letećim krvopijama".

 

Ovo nezgodno iskustvo imala je upravo supruga našeg poznatog novinara Galeba Nikačevića.

 

Naime, Nikačević je na svom Twitter nalogu:

 "Ko je odgovoran da nam kaže kakve su posledice ovog dima protiv komaraca? Ja ne znam ništa o tome, ali evo kako je izgledalo kada je moja supruga sa bebom od 4 meseca sedela u restoranu na Voždovcu i šta se desilo kada su prošli sa zaprašivačem", napisao je voditelj na Twitter-u, odmah iznad snimka na kojem se jasno vidi kako je sve izgledalo.

 

" Ko je odgovoran da nam kaže kakve su posledice ovog dima protiv komaraca? Ja ne znam ništa o tome, ali evo kako je izgledalo kada je moja supruga sa bebom od 4 meseca sedela u restoranu “Revanš”, na Voždovcu i šta se desilo kada su prošli sa zaprašivačem".

Njegovi pratioci odmah su počeli da komentarišu snimak, koji je odmah po objavljivanju postao viralan hit.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi