Lasta
Promo
Lasta

Promo

Hala Tehničkog održavanja u Beogradu, Foto: Promo

Poslovi „Lastinog“ tehničkog pregleda vozila iz kategorija putničkog i teretnog programa, kao i autobusa i priključnih vozila obavljaju se na dve lokacije.

Pročitajte još:

 

Uz najpovoljniju cenu u Beogradu, na „Lastinom“ tehničkom pregledu vrši se najbolja kontrola tehničke ispravnosti sa savremenom i kvalitetnom opremom, koju obavlja tim ovlašćenih radnika. U zavisnosti od kategorije vozila određene su i cene pregleda, a raspon je od 1.700 do 2.200 dinara za putnički program, odnosno od 2.400 do 5.500 dinara za teretni program.

SP „Lasta“ pruža uslugu prevoza putnika u drumskom saobraćaju duže od 70 godina, koja je utemeljena na sigurnosti, pouzdanosti i kvalitetu.

Tokom svih decenija postojanja maksimalno smo posvećeni sigurnosti prevoza, pouzdanosti autobusa i kvalitetu usluge. Samo tehnički ispravno vozilo može obezbediti sigurnu vožnju i jedino takvo vozilo može biti registrovano.

Lasta

Promo

Linija Tehničkog pregleda u Mladenovcu, Foto: Promo

Od tehničke ispravnosti vozila zavisi pre svega bezbednost putnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju. Zato „Lasta“ duže od 45 godina pruža najkvalitetniju kontrolu tehničke ispravnosti vozila, koju obavlja „Lastin“ ovlašćeni tim radnika s dugogodišnjim iskustvom u tehničkim pregledima u „Lastinom auto-centru“ u Beogradu, kao i „Auto-bazi“ u Mladenovcu.

Tehnički pregled sprovodi se po propisima koji su u vezi s tehničkim uslovima, koja moraju ispunjavati sva vozila u saobraćaju. Tehnički pregled traje, u zakonskim određenim okvirima, od 30 do 45 minuta, u zavisnosti od kategorije vozila.

Rezervacija termina za tehnički pregled

- Auto-centar Beograd: 011/3402-444, 064/8323-467 ili mejl „tehnicki.pregled@lasta.rs“.

- Auto-baza Mladenovac: 011/8240-227, 064/8323-514 ili mejl „tp.mladenovac@lasta.rs“.

Radno vreme

- Tehnički pregled u Beogradu radnim danima od sedam do 15 časova.

- Tehnički pregled u Mladenovcu radnim danima od sedam do 15 časova, subotom od sedam do 12 časova.

Adresa

- Auto-put Beograd-Niš broj 4, Zvezdara (Beograd).

- Ulica Stojana Novakovića broj 1 (Mladenovac).