Trg republike rekonstrukcija
Alo!/Vladimir Marković
Trg Republike

Printscreen

Trg Republike, Foto: Printscreen

* Trg Republike, Karađorđeva ulica i Topličin venac se otvaraju 1. septembra

* Dragan Ðilas intenzivno kritikuje sve radove u gradu i da to ne bi činio da je "radio nešto za vreme svog mandata

* Imamo situaciju da oni sede u svojim kabinetima i iz fotelja napadaju naš rad

On je novinarima rekao da su radovi u Karađorđevoj ulici bili obimni i da su podrazumevali i potpunu zamenu svih instalacija.

 

Ne mogu da prepoznaju svoj grad, ovako nešto se odavno nije dogodilo u prestonici!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 14.08.2019. 07:20 Neverovatno, ali pohvalno! Beograd, Foto: J.Š. Noć u Beogradu protekla je izuzetno mirno, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Na ulicama Beograda nije se dogodila nijedna saobraćajna nesreća. Ekipe Hitne pomoći obavile su veoma mali broj intervencija, 64, od čega samo osam na javnim mestima.

"Ono što je najvažnije za Beograđane i funkcionisanje saobraćaja u gradu, s obizrom da imamo veći broj gradilišta i ulica koje se rekonstruišu, je da je potpuno izvesno da će Karađorđeva ulica i Trg republike od 1. septembra biti funkcionalni za saobraćaj", istakao je Stojčić.

To, istakao je, važi i za Topličin venac i Park vojvode Vuka gde će, kaže, saobraćaj funkcionisati kao i ranije, osim u delu Ulice Vuka Karadžića koji se nalazi uz Park vojvode Vuka.

REAGOVAĆE I KOMUNALNA! Ko u autobusima na ovim vrućinama ne bude imao klimu, biće žestoko kažnjen

Osvrnuvši se na kritike opozicije, rekao je da bivši gradonačelnik Dragan Ðilas intenzivno kritikuje sve radove u gradu i da to ne bi činio da je "radio nešto za vreme svog mandata".

"Imamo situaciju da oni sede u svojim kabinetima i iz fotelja napadaju naš rad", rekao je Stojčić i dodao da su preduzeća i radnici pod velikim pritiskom za završe radove kako bi, pre svega, građani Beograda imali rekonstruisane saobraćajnice i uređen grad.

 

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta