Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

 

Marko Bastać je iskoristio priliku da prokomenatriše jutrošnju vanrednu kontrolu Gorana Vesića na Trgu republike i donekle poništi sve ono što je gradska vlast radila mesecima u centru grada. 

- Vesić Goran nastavlja da se krije od građana, pa u vanrednu inspekciju štete, koju je napravio zajedno sa svojim privatnim arhitektom, ide pre šest sati ujutru. U toj inspekciji on je utvrdio da su radovi izvedeni loše, kao i da je projektant zaboravio čitave kategorije saobraćaja i sve to samo deset dana nakon što se hvalio kako niko nikad ništa lepše, bolje i funkcionalnije nije napravio - naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

GRAD ZAVODI RED! Vesić jutros u vanrednoj inspekciji na Trgu republike zapretio izvođaču - Radićete sve o svom trošku!

Radoslav Marjanović iz odbroničke grupe SNS-a poručio je Bastaću da je SNS odgovorna prema svakom dinaru grada Beograda, što nije i Bastaćev slučaj: 

- Očigledno je da odlazećem predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i Draganu Đilasu smeta što grad Beograd insistira da se isprave svi nedostaci na kolovozu na Trgu Republike od strane izvođača radova i što grad insistira da se to uradi o trošku izvođača radova. 

Marko Bastać

Tanjug/Dragan Kujundžić

Marko Bastać, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Smeta im, jer se upravo na ovom primeru vidi da je gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom odgovorna prema svakom dinaru grada Beograda i Beograđana za razliku od Dragana Đilasa i Marka Bastaća.

 

Podsećam javnost da su u vreme Dragana Đilasa dodatni radovi i ispravke samo na mostu na Adi plaćeni 39 miliona evra iz budžeta, a da je odlazeći predsednik opštine Stari grad uspeo da finansijski upropasti SRPC ”Milan Gale Muškatirović” napravivši dug od preko 100 miliona dinara, kao i da je iz budžeta opštine potrošio 167 miliona dinara na firme za čišćenje preko kojih plaća odbornike, aktiviste i huligane za svoje destruktivne akcije.

Radoslav Marjanović

Alo.rs

Radoslav Marjanović, Foto: Alo.rs

 

Za razliku od najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda Dragana Đilasa, odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, koji su građanima ostavili samo dugove, gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom će nastaviti kao i do sada da odgovorno upravlja novcem građana Beograda , da realizuje brojne i važne infrastrukturne projekte kako bi Beograd svakog dana bio bolji, lepši i uređeniji za život svih Beograđana.

Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete