Vojkan Krstić
Facebook printscreen
Vojkan Krstić

Facebook printscreen

Vojkan Krstić, Foto: Facebook printscreen

Za biznismena koji se predstavlja kao veliki humanitarac, građevinci veruju i da radi u dosluhu sa čelnicima pomenutih gradskih opština.

Pročitajte još:

Srpskom telegrafu se javilo nekoliko vlasnika građevinskih firmi sa gotovo identičnim tvrdnjama. Jedan od njih M. N. objasnio je sa kakvim su problemom suočeni.

- Krstić od nas zahteva da građevinski otpad dopremimo isključivo na njegovu divlju deponiju. A po kamionu naplaćuje minimum 10 evra! Ne znam šta je taj čovek umislio, bahati se kao da je gradski šerif! Kad sam prošli put odbio da ostatke građevinskog materijala pošaljem na njegovu deponiju na Adi Huji, poslao mi je inspekciju za pola sata. Zato mislim da radi u dogovoru sa čelnicima na Voždovcu i Paliluli... I drugi investitori na Voždovcu su u istom sosu i ne možemo više da podnesemo Krstićev reket - naveo je on.

Kako kaže naš sagovornik, firma navodnog humanitarca nabavila je i nove, najsavremenije kamione, kao i da su oni oblepljeni maskirnom folijom.

Lazanski otkrio nepoznate detalje o padu Krajine! Albanci sa Hrvatima skovali STRAVIČAN PLAN, pa pozvali Amerikance u pomoć!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 10:59 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski gostujući u emisiji Novo jutro na TV Pink da su Albanci sa Kosova većinom učestvovali u hrvatskim paravojnim i vojnim formacijama tokom rata u Jugoslaviji.

- Krstić čak snima i klipove kako plaća sirotinji račune za struju i upošljava ljude. Osim što se vidi da je to farsa, onaj ko zaista želi da pomogne nekom uradiće to da niko ne zna - smatra on.

I U KUMODRAŽU KUKAJU

Međutim, nisu samo građevinski investitori u problemu već i građani Kumodraža, kojima se bukvalno u komšiluku skuplja otpad zbog divlje deponije.

- Ne zna se kakvog sve tu otpada nema! Tamo gde je 2015. godine bila šuma, samo godinu dana kasnije nikla je deponija. Danas to ruglo čini uglavnom zemlja, šljunak, cigle, i drugi građevinski šut - kaže za Srpski telegraf S. J., meštanka tog kraja. Ona dodaje da je njoj i njenim komšijama Vojkan svojevremeno pretio. Morali su da trpe to smeće jer, ako se pobune, neće izaći na dobro.

Palilula: Mi smo kaznili 148 puta firmu "Elita Cop", ukupno 12 miliona

Povodom sumnji investitora o dosluhu Vojkana i opštinskih čelnika u voždovačkoj opštini, za Srpski telegraf odgovaraju da nemaju nikakve veze sa neumesnim Krstićevim radnjama.

- Nemamo nikakva saznanja o bilo kakvim ucenama za odvoz šuta i decidno odbijamo bilo kakvu umešanost u navedene radnje - decidni su oni.

Palilula

Alo!/Vladimir Marković

Palilula, Foto: Alo!/Vladimir Marković

S druge strane, greškom ili ne, iz GO Palilula na pitanja koja su se odnosila na firmu "Elite gradnja" d. o. o., odgovorili su kao da je u pitanju "Elita Cop" d. o. o., odnosno druga kompanija.

Krstić: Ja sam ugledan čovek, nek mi kažu u lice

Sam Vojkan Krstić za Srpski telegraf navodi da je iznenađen optužbama građevinaca na njegov račun, tim pre jer, kako kaže, već dve godine živi u Republici Srpskoj.

- Pošto sam ugledan čovek, voleo bi da mi neko to kaže lično kako bih ga tužio, pa da vidim kome ja to smetam - kaže on i dodaje:

- Imaju li ti ljudi ime i prezime. U mom pasošu se vidi gde sam poslednje dve godine. Znate kako sve to da proverite - odete na Adu Huju i vidite da li postoje takvi radovi, kao i na tom Voždovcu.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (8)

пригушена деветка

07.08.2019 16:57

умете ли ви да разговарате у четири ока

Stepa

08.08.2019 22:07

Osudjivani kriminalac koji je preko tri godine maltretirao gradjene Zemljoradnicke ulice i u Kumodrazu napravio najvecu duvlju deponiju u Evropi sve u dogovoru sa celnicima opstine.

Baja

08.08.2019 22:11

Pretio i tukao gradjane Kumodraza, da bije, gazi dzipovima, da ce biti krvi do kolena, sve policiji prijavljeno a on i dalje na slobodi.

Istina

10.08.2019 15:11

@Baja - Kome je on pomogao? Covek koga je navodno zaposlio sedi ispred trafike na okretnici 33. Druga prica o Đenki je isto ne istinita. Svi znamo ko je on i da nije takav kakav se predstavlja

Pravda

09.08.2019 09:47

Dobro smisljen i do tancina isplaniran organizovani kriminal sa tim divljim deponijama. Svi ti navodi apsolutno tacni. Policiji prijavljivani taj osudjivani Vojkan preko 1000 puta. Sve se radilo apsolutno u dogovoru sa opstinom i nista mimo znanja opstinara cak su i opstinari brojali kamione sa smecem kojih je dnevno bili preko stotinu. Unistena Zemljoradnicka ulica se brze, bolje asfaltira da se prikriju tragovi jer se narod digo na ustanak protiv kriminalnih hordi Vojkana Krstica.

G

09.08.2019 11:03

Hoce li se napokon policija i tuzilastvo obracunati sa kriminalnom organizacijom Vojkana Krstica sa sve ovima iz opstine koji su ga svih ovih godina forsirali i vesto prikrivali u zajednickom kriminalnom projektu zgrtanja miliona evra a od narodnih para se asfaltira zemljoradnicka ulica kaja je bila unistena od stotina kamiona i miliona kubika zemlje i smeca i jos da biju, gaze, samaraju goloruki narod i da ce biti krvi do kolena ko ga prijavi. Pa evo prijavljujemo te kriminalne horde

Pravda

09.08.2019 14:59

Koliko je taj osudjivani vlasnik divlje deponije isao daleko da je cak lazno prijavljivao sve one gradjane policiji kao da njemu prete, jer su se usprotivili njegovom teroru i deponiji, da bi policija zatim po njegovoj prijavi privodila sve postene gradjane na informativni razgovor jer ih je taj osudjivani kriminalac prijavio da mu prete.

G. Zna

09.08.2019 15:05

Doticni krimos je jedno vreme drzao fastfood preko puta skole "Vojvoda Stepa" gde je bila i rafalna pucnjava na nasu decu u skoli i gde su deca morala da lezu po podu da spasu zivu glavu. Prica se da je tu dilovao i narkotike. Sve ovo je uspesno zataskano. Policijo pa zar da nam Vojkan puca na decu i prodaje narkotike sram vas bilo!!!!!