Goran Vesić
Alo.rs
Goran Vesić

Alo.rs

Goran Vesić, Foto: Alo.rs

O trenutnoj političkoj situaciji, postignutim rezultatima u prethodnoj godini, ali i o budućim planovima i investicijama, sa građanima Zemuna sinoć su razgovarali član Predsedništva SNS Goran Vesić, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković i članovi Glavnog odbora Dejan Matić i Gavrilo Kovačević.

U razgovoru sa Zemuncima, Vesić je ukazao na značaj stranih investicija, ali i na sve ono što je urađeno u Beogradu.

Pročitajte još:

 

"Beograd čini 40 odsto BDP-a Srbije i najviše doprinosi njenom razvitku. Imali smo nikad veći priliv stranih investicija, jer imamo stabilnu ekonomiju i valutu. Na taj način obezbeđujemo nova radna mesta, a nezaposlenost u Beogradu je nikad manja", istakao je Vesić.

"Dok Dragan Ðilas piše pisma investitorima kako će ih oterati iz Srbije, dok napada čelnike EU zašto hvale Srbiju i želi da unese političku nestabilnost, predsednik Aleksandar Vučić se snažno bori za svaku investiciju, pa je tako u čitavoj Srbiji otvorena 181 fabrika koja zapošljava preko 40.000 ljudi'''', poručio je Vesić, saopštio je Gradski odbor Beograd SNS.

Goran Vesić

Alo.rs

Goran Vesić, Foto: Alo.rs

On je kazao da se Beograd dobro razvija i da je jako bitno da imamo jednaku vlast na svim nivoima.

Mirković je građane Zemuna podsetio na sve Ðilasove afere i lopovluke, kao i o načinima na koje želi da se domogne vlasti i dodatno se obogati.

Pročitajte i ovo:

 

"Kada smo preuzeli vlast, Beograd je bio potpuno opustošen i pred bankrotom, gradska javna preduzeća bila su potpuno uništena, a Ðilas nam je ostavio dug od 1,2 milijarde evra, koji je Srpska napredna stranka prepolovila, 15.000 tužbi roditelka zbog visoke cene vrtića", naveo je Morković.

Ðilas sada, rekao je on, želi sebe da predstavi u drugom svetlu i ne bira načine kojima bi mogao ponovo da napadne plen - punu gradsku kasu.

"U periodu od 2008. do 2012. njegove firme ostvarile su profit od 500 miliona evra. Zabrinjava me to što Ðilas, Jeremić, Obradović i nova politička zvezda Trifunović, u nedostatku političkog programa i ideje, konstantno šire mržnju i nasilje, pozivaju na vešanje, silovanje, crtaju mete i to najčešće ženama, nazivaju ih pogrdnim imenima poput ''fuksa'' i ''kurva'', a prošlog vikenda su otišli korak dalje, vređajući i napadajući radnike Gradske čistoće'''', poručio je Mirković.

On je dodao da će Srpska napredna stranka uvek raditi u interesu građana kako bi im obezbedili najbolje uslove za život.

Ne postoji deo Zemuna gde nešto nismo uradili, svakodnevno smo sa građanima, slušamo ih i rešavamo im probleme. Veliki projekti stižu u Zemun, u planu su izgradnje, rekonstrukcije, novi kilometri puteva, vodovodne i kanalizacione mreže i upravo je to politika Srpske napredne stranke i predsednika Vičića - da svakom građaninu obezbedimo osnovne uslove za život, složili su se Matić i Kovačević.