Gužva, saobraćajni kolaps
Alo!/Vladimir Marković
Gužva, saobraćajni kolaps

Alo!/Vladimir Marković

Gužva, Foto: Alo!/Vladimir Marković

U vremenskom intervalu od 13.30 časova biće zatvoren Bulevar Nikole Tesle na delu od Karađorđevog trga do Ulice Ušće, u oba smera, dok će Ulica Ušće na delu od Bulevara Nikole Tesle do Brankovog mosta biti zatvorena od 14 časova.

Pročitajte još:

U vremenu od 13.45 časova, Ulica Vladimira Popovića na delu od Ulice Jurija Gagarina do Starog sajmišta biće zatvorena u oba smera, a od 14 časova biće obustavljen saobraćaj u Bulevaru Milutina Milankovića od Ulice Milentija Popovića do Tošinog bunara u oba smera.

U vremenu od 13.45 časova, saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru umetnosti od Bulevara dr Zorana Đinđića do Bulevara Milutina Milankovića.

Preporučujemo još:

U popodnevnim satima, od 16.30 sati, tokom kretanja učesnika skupa, doći će do privremene obustave saobraćaja u Bulevaru Mihajla Pupina, na Brankovom mostu, Ulici Brankovoj i na Zelenom vencu.

Od 14.30 časova za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kneza Miloša i deo Takovske ulice do Ulice 27. marta u oba smera, a Savska i Sarajevska ulica od Drinske do Nemanjine biće zatvorena od 14.45 sati.

Gužva, saobraćajni kolaps

Alo!/Vladimir Marković

Gužva, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Nemanjina ulica od Savskog trga do Slavije biće zatvorena za saobraćaj od 14.45 sati, dok će od 14 časova saobraćaj povremeno biti obustavljen u Bulevaru kralja Aleksandra, od Trga Nikole Pašića u pravcu Batutove ulice.

Trg Nikole Pašića zatvoren je za saobraćaj do ponoći.

Apelujemo na građane za razumevanje i strpljenje. Molimo ih da se uzdrže od korišćenja privatnih vozila i da se pridržavaju uputstava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji će biti angažovani na poslovima regulisanja saobraćaja.