Goran Vesić
Tanjug/Dragan Kujundžić
Goran Vesić

Tanjug/Dragan Kujundžić

Goran Vesić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

On je rekao da je Đilas našao novo zanimanje i da je postao redovni kolumnista nedeljnih i dnevnih listova.

- Propali političar i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas očigledno je našao novo zanimanje jer je postao redovni kolumnista nedeljnih i dnevnih listova kao što su NIN, Danas i Vreme - istakao je Vesić.

On je dodao da današnja Đilasova kolumna može da se prepriča u jednoj rečenici - "Nisam krao, majke mi".

Nema tih reči, smatra Vesić, opravdanja i intervjua koji mogu da objasne kako je "Dragan Đilas, kao državni funkcioner, preko svojih privatnih firmi u vreme kada je obavljao državne funkcije imao promet od 619 miliona evra i to samo na osnovu zvaničnih izveštaja koje je sam podnosio državi".

VESIĆ ZAGRMEO NAJŽEŠĆE DO SADA "Sram vas bilo banditi i hohštapleri!"

BEOGRAD DANAS I BEOGRAD U VREME ĐILASA - OGROMNA RAZLIKA Pre pet godina, kada je on vladao gradom, bilo je 30 gradilišta, sada preko 2000! (VIDEO)

- Nema tog intervjua, kolumne ili reči koji mogu da objasne kako je Dragan Đilas, kao državni funkcioner, trgovao preko svojih privatnih firmi reklamnim sekundama sa državnom televizijom i Studijom B čiji je osnivač bila Skupština grada Beograda koja je birala Đilasa za gradonačelnika - rekao je Vesić i dodao:

Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Nema tog intervjua, kolumne ili reči koji mogu da opravdaju da su prometi Đilasovih firmi samo za jednu godinu od 2003. godine kada je bio sitni privrednik do 2004. godine kada postaje državni funkcioner porasli 43 037 odsto odnosno sa 4.771.000 dinara na 2.058.050.000 dinara!?

Vesić takođe smatra da "nema tog intervjua, kolumne ili reči koji mogu da opravdaju to što je Đilas radio kao državni fukcionir jer je to najjasniji primer sukoba interesa u novijoj političkoj istoriji".

Vučić direktno iz Budimpešte saopštio: Sve je neizvesno!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs DATUM I VREME: 05.09.2019. 11:00 - 05.09.2019. 11:16 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas dvodnevnu posetu Budimpešti učešćem na Trećem demografskom samitu, gde je govorio o demografskim izazovima Srbije. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Predsedništvo Srbije Na početku izlaganja Vučić je govorio o brojkama sa kojima se zemlja suočava, istakavši da je 2018.

- Zato razumem potrebu Dragana Đilasa da piše izjave i da se pravda ali piše na pogrešnoj adresi. Ljudi kojima piše odavno ga neće i ne glasaju za njega. Neki drugi organi i institucije odavno čekaju njegova pisma i priznanja - zaključio je Vesić.

Bonus video

Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina