VESIĆ POBESNEO Čist bezobrazluk! Misteriozni čovek PRETI LJUDIMA i poziva se na Vesića. Vesić: Nikad ga nisam video, podneću krivičnu prijavu! (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obelodanio je da se pojavio prevarant koji preti “zaštićenim stanarima” pozivajući se upravo na njega!

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: printskrin

- Građani su mi prijavili da je čovek sa slike, u beloj košulji i sa kravatom, danas u restoranu “Dorijan Grej” mojim imenom pretio nekoj ženi koja je zaštićen stanar i pri tom bio veoma glasan. Tražio je od žene da izađe iz stana, iako po Zakonu o stanovanju ima pravo da boravi u njemu dok joj lokalna samouprava ne reši stambeno pitanje u skladu sa zakonom.

Čoveka sa slike, u beloj košulji, nikada u životu nisam video, a slika koju objavljujem je jedina koju sam dobio, iako nije najboljeg kvaliteta. Ako iko prepozna osobu, molim da mi javi kako se zove.

Već sutra ću podneti krivičnu prijavu protiv NN lica, a nadam se da ću saznati kako se zove, kako bi ta osoba odgovarala u skladu sa zakonom. Verujem da će tada tužilaštvo po službenoj dužnosti dobiti snimak iz restorana pa će tu osobu moći brzo da identifikuju.

Koristim ovu priliku da obavestim sve zaštićene stanare da ne nasedaju na prevare poput ove. Jedina institucija koja je nadležna za rešavanje statusa zaštićenih stanara je Gradski sekretarijat za imovinu i nisu vam potrebni posrednici. Takođe koristim priliku da obavestim građane da mogu da snime ili prijave svaki osobu koja se pozove na moje ime na elektronsku adresu: goran.vesic@beograd.gov.rs.

Protiv svake takve osobe odmah ću podneti krivičnu prijavu!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi