ODLIČNA VEST BG voz uveo liniju do Resnika

Od sutra počinje da saobraća nova redovna linija BG voza Resnik - Beograd centar (Prokop) - Resnik, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnica Srbije". 

BG voz
BG voz, Foto: Alo!/Beoinfo

Kako je navedno, radovi na modernizaciji sedam i po kilometara elektrificirane, dvokolosečne pruge obuhvatili su rekonstrukciju i zamenu građevinske i elektrotehničke infrastrukture. Vrednost posla iznosi oko 23,8 miliona evra, a finansiranje je obezbeđeno iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj. 

Zahvaljujući modernizaciji ove pruge, građani naselja Resnik po prvi put biće povezani vozovima gradske železnice BG voz sa centrom grada. Iz Resnika će od danas, svakodnevno biti ukupno 17 polazaka do Prokopa. Prvi polazak biće u 6 sati, a zatim na svakih sat vremena sve do 22 sata.

Iz Prokopa će prvi BG Voz ujutru polaziti za Resnik u 6.30 sati, a zatim na svakih sat vremena sve do poslednjeg polaska u 21.30 sati.

Vožnja BG vozom između Resnika i Prokopa traje 18 minuta, a na ovoj relaciji voz će stajati još i u Kijevu, Kneževcu i Rakovici.

 • Korisnik: Resnik
  12/04/2018 - 19:49
  Sramota velika ako voz ide samo do beograd centar.
  • Marko @Resnik
   14/04/2018 - 17:37
   To je samo trenutno sredinom godine bice produzena do Ovce
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi