Autobus
Alo!/ Dejan Briza
Autobus, vrućina

Alo!/Masanori Jošida

Autobus, vrućina, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako se precizira u saopštenju Sekretarijata, juče je prekontrolisano 76 vozila, privatnih prevoznika i GSP-a, i utvrđeno je 16 nepravilnosti.

Ovo su muzičari koji će nastupiti na Beer Festu!

Dugo očekivani festival Beer Fest ponudiće od 14. do 18. avgusta 120 besplatnih koncerata na 4 bine bine, a na festivalu će između ostalih nastupiti i kultni gitarista grupe The Smiths Johnny Mar, najavili su danas organizatori u Skupštini grada Beograda.

VESIĆ POVODOM "OLUJE" Dok Hrvatska slavi, Srbija šalje poruku mira!

Od toga, osam vozila sa neispravnim klima-uređajem, šest vozača bez uniforme, jedno vozilo sa neispravnom displej-tablom i jedno vozilo koje nije čisto. Kontrole se sprovode na terminusima svakog radnog dana, u dve smene.

Inspektori su do sada izvršili ukupno 525 vanrednih inspekcijskih nadzora nad radom klima-uređaja, odnosno provetrenosti vozila, i tom prilikom utvrdili da 91 vozilo poseduje neispravne klima-uređaje, dok 45 vozila ne poseduje klima-uređaje.

ROK JE 60 DANA! Menja se Statut Beograda, evo šta donose promene!

Autobus

Alo!/ Dejan Briza

Autobus, Foto: Alo!/ Dejan Briza

U skladu sa odredbama Odluke o javnom linijskom prevozu u Beogradu, prevoznicima su izdata rešenja za otklanjanje nedostataka u roku ne dužem od tri dana, a prevoznicima koji ne ispoštuju rešenja, biće izdati prekršajni nalozi.

"GLUMI HUMANOST, A UCENJUJE GRAĐEVINCE" Investitori optužuju vlasnika "Elita gradnje" Vojkana Krstića

 

Spomenik Stefanu Nemanji biće visok 23,5 metara!

AUTOR: Alo/Nedeljnik.rs DATUM I VREME: 06.08.2019. 18:36 Biće prelepo! Beograd, Foto: Alo/Ognjen Radošević Spomenik Stefanu Nemanji, koji bi od od proleća naredne godine trebalo da krasi rekonstruisani Savski trg, biće, prema najavama generalnog sekretara predsednika Srbije Nikole Selakovića, visok 23,5 metara, piše Blic. Dugo očekivani festival Beer Fest ponudiće od 14.

Kontrola će biti nastavljena radi što funkcionalnije usluge prevoza i otklanjanja svih nepravilnosti, dodaje se u saopštenju.

KNEZ MIHAILOVA ULICA RASKOPANA TOKOM NOĆI Vlasnici lokala dizali KOCKE i postavljali nelegalne kablove!

BEOGRAD NASTAVLJA SA UVOĐENJEM REDA! Uklonjeni bespravni objekti u Resavskoj i Višegradskoj ulici

Vesić: Aleksandar Gatalica autor programa „Dani slobode”

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

Komentari (1)

gggg

09.08.2019 18:49

Vi ste jos i srecni.U Nisu nema klime u autobusimaili od 10 samo jedna.