Taksi
Profimedia
Taksi

Profimedia

Taksi, Foto: Profimedia

Priča o "divljim" taksistima u Beogradu je poput najbolje meksičke telenovele. Taman kada mislite da njihovim beskrupuloznim prevarama nema kraja, desi se novi "zaplet".

Tako i taksisti na Trgu republike koji se svakog dana šepure u najužem centru grada vozeći po pravilu bez TX tablica, naočigled svih vrsta policije i inspekcije. Pa im ništa ne smetaju čak ni kamere koje 24 časa prenose radove na renoviranju Trga republike.

O tome najbolje svedoči slika "divljaka" koji je u petak uveče čekao "žrtve". Pozadi vozilo uopšte nije imalo tablice, napred je imalo registarske oznake IX, a na krovu svojevrsnu repliku table jednog poznatijeg beogradskog taksi udruženja. I povrh svega, bez trunke stida stajao je na autobuskom stajalištu, pa su autobusi i minibusevi morali putnike da primaju na ulici!

Dičimo se kako sve više turista dolazi u Beograd, a ovamo nadležne službe nisu sposobne, možda ni voljne, da proteraju prevarante koji kvare sliku Beograda koja ide u svet.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Boža pub

26.08.2018 13:58

Jesam li ja toliko glup kad ne razumem zašto je toliko teško stati na put ovim divljacima?! Šta je teško doneti zakon da vozilo koje učestvuje u nedozvoljenoj radnji bude oduzeto? Naš čovek oseti moć države samo ako ga debelo lupiš po džepu.

Нортон

26.08.2018 14:01

Зашто нема слике возила?