horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav
shutterstock.com
horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Ona je večiti i nepokolebljivi optimista, a polje njenog interesovanja često je borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost uopšte. Zna da bude veoma zaigrana i sjajna je avanturistkinja koja se uvek raduje, a retko prošlosti. Kao i svi, i ona ima mana, a najčešći su sebičnost, prekomerna tvrdoglavost i ljubomora.

Strastvena, impulsivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, hrabra, samopouzdana, nesputana, živahna, zabavna, preduzimljiva, tvrdoglava, temperamentna, prkosna - sve je ovo žena Ovan. Ona je neustrašiva i prirodna vođa, rođena da bude u prvom planu, zbog čega je Ovan prvi znak zodijaka - svojom energijom, harizmom i dinamičnošću može da pokrene ostalih 11 znakova.

Uvek se raduje novim izazovima, pa je tipični Ovan ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj doneti. Ipak, zbog svog nestrpljenja, ona prelazi na novi izazov pre nego što završi prethodni.

Seks i veze
Pripadnost grupi vatrogasnih znakova čini je vrlo strasnom. U ljubavnim igrama voli da preuzme inicijativu i bude ta koja zavodi drugu stranu, a takođe voli da svoje svađe i svađe vidi kao predigru seksa. Često je magnet za muškarce jer ga smatraju vrlo intenzivnim i intrigantnim, a osvajanje Ovna često je izazov.

Kada je zaljubljena, oseća se najživo i sve u njenom životu tada postaje krajnje. U vezi ne želi da se oseća opsjednutom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti joj laska, jer je za Ovna znak da partner zna koliko vrijedi.

Nije joj potrebna romansa, ali pažnja njenog partnera svakako jeste. Ona je među retkim ženama koje mogu da razdvoje ljubav i seks. Ponekad joj je lakše da se seksualno izrazi nego intimno i poželeće da stvari idu sporije kada je ljubav u pitanju.

Drugarice, druženje, žene, devojke

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prijateljstvo

Kao i zaljubljena, žena Ovan može biti poput bujice u prijateljstvu - jednog trenutka donosi uzbuđenje i haos, a sledećeg više nema. Prijateljstva sa Ovnom su često vrlo intenzivna čak i kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje tokom čitavog života. Nastoji da ima širok krug prijatelja, jer neprestano menja interesovanja i ne mogu svi da prate njen tempo.

Ona privlači druge u svoje društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koje žena rođena u tom astrološkom znaku nosi kao drugu kožu. Međutim, prijateljima je ponekad teško da razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijatelji mogu da budu ljubomorni na nju zbog ove osobine.

Kada izađe uveče, ne treba joj horda prijatelja, već dvoje ili troje bliskih ljudi koji razmišljaju slično njoj i koji su spremni da se ludo provedu. Ovan Društvo garantuje zabavu.

Izgled
Fokusiran i blistav izgled, neposlušna kosa, visoko, izražajno čelo, pomalo agresivan stav i nemirni pokreti su fizičke karakteristike po kojima ćete prepoznati ženu ovog znaka. Glavni deo tela kod zodijačkog vođe je glava koja je obično izdužena i prilično široka u nivou očiju, dok je u bradi uska.

Utisak visokog i velikog čela takođe može dati početak dlaka na čelu koji je viši od proseka. Njen zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je takođe izdužen, a ramena jača i šira. Srednjeg je rasta i prilično mišićavog tela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža ima vrlo dobru teksturu.

Stil
Voli da privlači pažnju, a kako bolje privući pažnju od vatrene, crvene boje, zaštitne boje Ovna! Crvena boja odražava čistu, sirovu energiju i živost duha koji poseduje prvi znak horoskopa. Izgleda savršeno u kožnoj odeći, voli i sjaj i sjaj, a njen zaštitni kamen je dijamant koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću, što su glavne osobine povezane sa ovnom.

Posebno je pogodno nositi ih kao minđuše jer je glava deo tela kojim vlada ovan. Za nju je veoma važno da bude u formi, zbog čega mnoge žene rođene u ovom znaku vredno vežbaju, a kako su sportske vrste, njihov sportski stil oblačenja im dobro odgovara.