žena
shutterstock
žena

shutterstock

žena, Foto: shutterstock

 Možda vam nagađenje i nije neophodno jer svako ko se jednom, makar, u životu susreo sa ženom Škorpijom, život mu se naglavačke promenio.

I fatalna i osećajna u isto vreme, ova žena je jednom rečju "teška". U ljubavi se beskompromisno daje, veoma je strastvene prirode, ali za uzvrat očekuje... i to mnogo.

Ljubomora je jedna od glavih karakteristika, ali ni posesivnost ovde ne zaostaje. Verna i odana može biti samo ako je neizmerno sigurna u partnera u suprotnom će proraditi ona njena strana destruktivne ličnosti i neće birati načine kako da vas povredi, po cenu da to i samoj sebi uradi.

seks, prevara, veza

shutterstock

seks, prevara, veza, Foto: shutterstock

 Ne treba isticati da se kotira kao najbolja ljubavnica horoskopa!

Vrlo je direktna i neposredna, te se mnogi mogu naći na meti njenih otrovnih strela, ali Škorpija ih neće trošiti nasumice, biraće i mesto i vreme. Za one, sa malo slabijim srcem, nije preporučivo tražiti iskreno mišljenje ukoliko niste voljni da ga prihvatite.

Šarmu ovog znaka malo ko može odoleti, imaju neverovatnu magnetsku privlačnost čak i kad ne spadaju u lepotice. One jednostavno nemaju konkurencije i zato, klonite im se s puta kada se usmere na osvajanje!