horoskop, ljubav
shutterstock
horoskop, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

Stalo im je do harmonije u porodici i zadovoljnog i srećnog partnera. Za njih kažu kako su idealne partnerke za duge veze, ugodne su, brižne, a muškarci pred njima padaju na kolena.

Rak
Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuslovno i učiniće sve za njega. Sklone su da dramatizuju, čak i zbog nekih malih stvari, ali to nije ništa u poređenju s onim što će ona dati za vas.

Učiniće sve da stvore topao i udoban dom za vas i decu, mesto na kome ćete voljeti biti i kome ćete težiti što pre da se vratite. Osim toga, odlične su kuvarice.

Vrlo su brižne majke pune ljubavi.Deca su im na prvom mestu.

Lav
Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Poseduje ogromnu snagu i sposobnosti i treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca.

Ove žene se ne trude puno da zavode muškarce, svojim šarmom ih brzo osvajaju.

Odane su partnerke i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primer nesebične i čiste ljubavi.

Ona se ne bori kao lavica samo za svog partnera, već i za decu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učiniće sve što treba da zaštiti svoju decu.

Ovan
Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na kolena. Izuzetno su snažne i nepopustljive i učiniće sve da ostvare ono što žele, prenose mediji.

Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo probajte. Ali imajte na umu da nju uvek morate zabavljati. Ona će pozitivno uticati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

Ove žene čine svoje muškarce jačim, odgovornijim i vrednijim pažnje. Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i deca su im obično budući lideri i pobednici.