Drugarice, druženje, žene, devojke
Foto: Shutterstock
Drugarice, druženje, žene, devojke

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

Iako ih povezuju tri različita elementa, voda, vazduh i vatra, žene rođene u ova tri horoskopska znaka imaju mnogo zajedničkih osobina, a jedna je naročito izražena – nikada ne odustaju!

VODOLIJA

Sklona je da ostvaruje snove – i svoje i tuđe. Ona je inspirativni avanturista koji će vas nadahnuti, a njena energija je razlog zašto uvek privlači pažnju. One žive da bi bile srećne. Biraju u životu jednostavnost i sreću, ne obazirući se na mišljenja i uverenja okruženja. Često joj je teško da zadrži takav optimizam i ponekad izgleda kao egocentrična osoba koja bira da ide lakšim putem samo da bi ostvarila željeno. Ipak, kada se obraća Univerzumu, nikada neće zaboraviti ni svoje drage ljude.

LAV

Kraljica Zodijaka koja poseduje najizraženije liderske karakteristike u odnosu na sve druge znakove. Njena misiija je da pravi velike promene, ne samo u svom životu, već i na kolektivnom nivou. Uvek se trudi da održi čiste karmičkje obrasce i uspeva da postigne željeno na fer način. Ona ima snažnu volju i spolja izgleda kao neuništiva stena, ponekad deluje i hladno. Ipak, žena Lav je hrabra i moćna, a unutar sebe skriva izuzetno nežnu stranu.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

ŠKORPIJA

Prema tumačenjima astrologa žene Škorpije smatraju se za čarobne dame koje poseduju neuništivu harizmu. Imaju izraženu intuiciju, znaju kojim putem treba da krenu ka uspehu i nikada ne odustaju. Njihovi savetu su vredni, a reči utehe lekovite. Zato je žena Škorpija sa pravom zaslužila titulu najbolje prijateljice Zodijaka. Kada zacrta svoj cilje, bori se na sve moguće načine kako bi ga ostvarila. Njena slaba strana je što ne trpi poraz, kritike i autoritete.