ASTROLOGIJA
Shutterstock
ASTROLOGIJA

Shutterstock

ASTROLOGIJA, Foto: Shutterstock

 

Trenutna planetarna konfiguracija donosi, malo je reći turbulentan period za osetljive Ribe. Kako je Sunce uplovilo u ovaj znak, nekako se istovremeno našao i onaj maler od retrogradnog Merkura da zakomplikuje stvari.

Pa iako Neptun, kralj taajni već poduže boravi u ovom znaku, tek sada će se njegove karakteristike znatno osetiti. Sunce je tu da razdani i odmota klupko zabluda i iluzija u kojima ste živeli, ali Merkur ne može da se odluči kome bi pre dao "podršku", pa ovaj spoj nagoveštava neke segmente koji su se odigrali u prošlosti, ali tek sada dobijaju zaplet.

prijateljice tajna šaputanje

Profimedia

Foto: Profimedia

 

Da bi se ovo okončalo, moraćemo da se sstrpimo i budemo obazrivi za sve izrečeno ili napisano. Neke tajne samo što nisu našle svoj put ka licu svetlosti, ali nepoverenje će biti dominantan deo cele ove zbrke.

Sličnom scenariju mogu se nadati i Device, tako što će nakon nekih saznanja potpuno promeniti odnos prema pojedinim osobama u svom životu.

Strelčevima predstoji dosta napetosti na intelektualnom nivou, ali nije isključeno da će se termini za neka planirana putovanja odložiti.

Blizanci se mogu razočarati u bliske prijatelje. Ipak, nakon prve polovine marta, odnosi se mogu obnoviti,