horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav
shutterstock.com
horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

OVAN

POSAO: Zainteresovani ste za stabilizaciju na poslovnom polju. Iz tog razloga pravite dugoročne poslovne planove. Vaši planovi su mešavina pragmatičnosti i optimizma.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja povoljan utisak i momentalno počinjete da flertujete. Nemate neki plan i puštate da se odnos spontano razvija.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Upražnjavate neki oblik sporta ili rekreacije što vam podiže imunitet, ali u isto vreme vam pomaže da se oslobite napetosti i toksina.

BIK

POSAO: Na poslu vam se dešavaju samo lepe stvari: prva je poboljšanje finansija što utiče na podizanje raspoloženja, a druga flert sa poslovnim saradnikom koji vam ispunjava srce.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate u emocijama. Imate utisak da se ovako dobro davno niste osećali. Imate veća očekivanja od odnosa i puštate da se odnos spontano razvija.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da nešto posebno vodite računa o zdravlju sem što obraćate pažnju na ishranu. Deluje da vam je genetika dobra po pitanju zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Nadređena osoba inicira razgovor sa vama. U potpunosti je zadovoljna vašim zalaganjem i rezultatima i otvoreno vas hvali. Vi ste zadovoljni rezultatima i hvalospevom.

LJUBAV: Aktivirana je oblast tajnih veza. Zainteresovani ste za osobu sa kojom je moguća tajna veza. To vas ne demotiviše. Osećate se dobro i maksimalno uživate u dobroj atmosferi.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Fizički ste aktivni i to povoljno utiče na vaš imunitet. Mogući su manji problemi vezani za disajne organe ili genitalije prolaznog tipa.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Komunikacija vam je jača strana. Očekuju vas sastanci i puno priče. Imate dobar nastup, evidentno je da poznajete materiju, optimistični ste tako da ostavljate odličan utisak.

LJUBAV: Emocije su vam proradili tako da ste prilično ljubomorni i posesivni. Da ste u mogućnosti najradije bi partneru zabranili da se viđa sa drugim ljudima.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Trudite se da dobijete što više informacija o očuvanju zdravlja i da to primenite u praksi. Iz tog razloga neku hranu izbacujete iz upotrebe.

LAV

POSAO: Odličan ste organizator i ništa ne prepuštate slučaju. Danas vas očekuju iznenadne promene planova i to kada se najmanje nadate što nećete najbolje prihvatiti.

LJUBAV: Brak je stabilan. Problem je što partner nije u potpunosti zadovoljan, ali ne želi da se otvoreno žali ili vam govori šta da radite. Jako bi mu prijalo da mu se više posvetite.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam je u padu. Niste raspoloženi za druženje. Imate utisak da je najbolje da budete sami sa sobom i da sačekate da depresivne misli same odu.

DEVICA

POSAO: Detaljno ste fokusirani na poslovne obaveze, ali vas očekuje neprijatno iznenađenje. Kada se uopšte ne nadate i iz smera iz kog neočekujete pojavljuju se teškoće.

LJUBAV: Sa partnerom otvoreno razgovarate o novonastalim problemima na poslu. Puno vam znači što imate dobru komunikaciju i što možete da mu kažete šta vas sve brine.

ZDRAVLJE: Ne osećate se najbolje u psihološkom smislu. Dešavanja na poslu su vas poremetila. Srećom partner pruža punu podršku pa će vam pomoći da se bolje osećate.

VAGA

POSAO: Finansijska situacija je stabilna. Posvećeni ste poslovnim obavezama i postižete javni uspeh. U suštini ste zadovoljni ovim segmentom i ništa ne bi menjali.

LJUBAV: Imate potrebu da volite i da budete voljeni. Pred vama je novo poznanstvo koje se sponatno razvija u smeru flerta. Otvoreni ste za dalji razvoj ovog druženja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Na polju zdravlja ne vide se problemi. Organizam je u fazi regeneracije. Najbolje da nastavite sa uobičajenim navikama s obzirom na rezultate.

ŠKORPIJA

POSAO: Pripazite se određenih kolega. Nisu svi prijateljski nastrojeni prema vama. U toku je priprema planova protiv vas tako da će jako brzo krenuti u javni napad na vas.

LJUBAV: Brak je stabilan i vi ste zadovoljni. Vaš partner se nekome dopada, ali vi toga niste svesni što je dobro, jer bi u suprotnom mogli malo burnije da reagujete.

ZDRAVLJE: Organizam vam je snažan i ne vide se neki ozbiljniji problemi. Glava je malo osetljivija pa su mogući problemi tipa glavobolja, problemi sa sinusima, temperatura...

Kineski horoskop

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Vaši poslovni ciljevi su jasni, vi znate kako da ih postignete i svu svoju energiju usmeravate u posao. Povoljan je dan za traženje ili dobijanje kredita ili pozajmice.

LJUBAV: Vi i vaša partnerka nemate isti stav prema vezi. Vi je doživljavate na prilično ozbiljan način, ali ne i druga strana. Ona je sklona flertu sa čime niste upoznati.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa genitalijama, disajnim organima ili glavom. Problemi su prolaznog tipa, a moguće ih je izbeći ako se pričuvate.

JARAC

POSAO: Imate odličnu saradnju sa inostranim saradnicima. Što se tiče posla zanima vas poboljšanje finansija, tako da dajete prioritet obavezama koje brzo donose novac.

LJUBAV: Imate naglašenu potrebu za ljubavlju. Fokusirani ste na simpatiju i otvoreno joj dajete do znanja da vas zanima Imate prilično optimistačan stav po pitanju nove veze.

ZDRAVLJE: Imunitet vam nije najbolji. Sem toga, skloni ste hroničnim problemima vezanim za pritisak i cirkulaciju. Neophodno je da povedete računa o ishrani i nervnom sistemu.

VODOLIJA

POSAO: Na poslu vas očekuju neplanirane teškoće. Prilično ste nesigurni iako nema potrebe za tim. Imate potencijal da lako rešite probleme. Izgleda niste svesni svojih kvaliteta.

LJUBAV: Nesigurni ste u bračnog partnera. Pitate se da li vam je u potpunosti posvećen. Pažljivo ga posmatrate ne bi li pronašli neki dokaz da ga još neko zanima.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv. Međutim, deluje da je u pitanju psihosomatski problem. Kada se budete mentalno stabilizovali i navedeni problem će automatski nestati.

RIBE

POSAO: Intuicija vam je odlična i potrebno je da je poslušate. Ukoliko budete pratili šta vam govori možete očekivati veći uspeh na poslu. Očekuje vas iznenadni priliv finansija.

LJUBAV: Naglašena je oblast tajnih veza. Emotivno ste zainteresovani i to u toj meri da vam ne smeta da uđete u tajnu vezu. Najbitnije je da su vam emotivne potrebe ispunjene.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Vodite računa o zdravoj hrani i niste pod stresom. Najbolje da nastavite sa zdravstvenim navikama koje očigleno donose odlične rezultate.