devojka
shutterstock.com
devojka

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

OVAN

Posao

Ovnovima je počeo malo nepovoljniji period za posao koji će trajati tokom oktobra i početkom novembra. Problemi su vezani uglavnom za oblast komunikacije. Ovnove očekuje odlaganje sastanaka i poslovnih putovanja i to u poslednjem trenutku ili čak više puta što će prilično da ih iznervira. Takođe, sastanci koji budu održani biće toliko neuspešni da će izazvati stres kod Ovnova. Nepovoljan perid je i za rešavanje bilo kakvih birotkratskih poslova. Može se desiti da se izvade pogrešni dokumenti, da neki dokumenti ne mogu da se nađu, da se traže naknadno neki papiri... Kako Ovnovima strpljenje nije jača strana ovi problemi će negativno da se odraze na njihovo raspoloženje.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. U toku je nepovoljan period koji traje već neko vreme. Ovnovi su emotivno nezadovoljni bilo da su zauzeti ili slobodni. U oba slučaja nisu sigurni šta tu rade. Imaju utisak da su se zaglavili, da emocija više nema, nema nikakvih zajedničkih planova i odnos je postao sterilan. Ovnovi funkcionisu po navici, automatizmu, ali su iznutra prazni. Ovo je povoljan period da Ovnovi provere šta zaista žele od odnosa. Problem je što sa jedne strane nemaju snage za dramatične promene, prekid sadašnjeg odnosa i novi početak, a sa druge strane su svesni da odnos u stanju kakvom je sada neće moći da podnesu još dugo. Neki Ovnovi završće tiho svoje veze.

Zdravlje

Sve što je Ovnove mučilo u proteklom periodu brineće ih i tokom ove nedelje. Ono što je prilično osetljivo su nervi i disajni organi. U pitanju su problemi koji se ponavljaju. Ista situacija je i sa cirkulacijom i pritiskom. Ovnovima je glava generalno osetljiva, a to će biti naglašeno tokom tekućeg perioda. Znači, mogući su problemi sa sinusima, glavobolja, groznica, temperatura. Kosti su i dalje osetljive. Jako je bitno da se pričuvaju preloma. Problemi mogu nastati iznenada, najverovatnije prilikom povratka sa destinacije koji su posetili. Ovo naročito važi za planinare. Bilo bi dobro da obrate pažnju na srce. Znači, iste tačke su osetljive, sem mogućih novih problema sa srcem.

BIK

Posao

Pred Bikovima je odlična radna nedelja. Biće jako vredni, detaljni, organizovani i fokusirani na obaveze. Ukoliko ih zanima dobijanje kredita ili nalaženje sponzora bilo bi dobro da iskoriste ovu nedelju. Odlična je nedelja za rešavanje bilo kakvih sudskih sporova. Ovo je povoljna nedelja za izlazak u javnost. Ostaviće utisak osobe koja je upoznavata sa najsitnijim detaljima. Ukoliko ih zanima saradnja sa strancima ovo je odlična nedelja za uspostavljanje dugoročne saradnje. Ukoliko posao ima veze sa visokim obrazovanjem biće prisutne teškoće, ali će uglavnom biti zadovoljni kako se odvija. Bikovi će biti izuzetno zadovoljni rezultatima rada i imaće utisak da davno nisu bili tako uspešni.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. S jedne strane emocije postoje i Bikovi su zainteresovani za stabilan i perspektivan odnos. U suštini misle da ga već imaju. Problemi dolaze na polju komunikacije. Bikovi će biti toliko tvrdoglavi, ljubomorni i posesivni da će praviti probleme tamo gde ih nema. Druga strana neće moći da im dokaže da nisu u pravu. Bikovi će se tvrdoglavi držati svog stava i čak početi da spominju neke slične situacije iz prošlosti. Oni kao da se vrte u nekom začaranom mentalnog krugu iz koga ne umeju da izađu. Umesto da prevazidu stare i reše tekuće probleme oni mentalno šlajfuju u jednoj tački. Problem je u njima, a ne u partnerskom odnosu.

Zdravlje

Zdravlje je prikazano kao stabilno i nema pokazatelja novih zdravstvenih problema. Ono što je aktuelno su stari problemi sa kojima su se Bikovi već susretali. Osnovi problem je vezan za alergije. Znači, Bikovima može da smeta neka hrana ili miris. Sledeći problem je vezan sa spavanje. Bikovi mogu da pate ili od nesanice ili da imaju povećanu potrebu za snom. Ukoliko je prvo slučaj, jako je bitno da obrate pažnu na količinu lekova koje koriste za spavanje. Postoji opasnost da pomisle da lekovi više ne deluju ili deluju jako sporo pa da sami samoinicijativno povećaju dozu leka. Sem toga, grlo je prikazano kao osetljivo. Navedeni mogući problemi su prolaznog tipa.

horoskop

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je dosta teška radna nedelja. Problemi su vezani prvenstveno za oblast komunikacije. Ako posao ima veze sa kontaktom sa ljudima, sastanci će biti odloženi, a održani neće dati željene rezultate zbog čega će Blizanci biti prilično razočarani. Blizance očekuje razgovor sa nadređenom osobom koja će imati puno razumevanja za njihove poslovne probleme i ponudi im pomoć. Problem je što se Blizanci osećaju prilično frustirano i nesigurno. Izgubili su veru u svoje spobosnosti. Imaju utisak da štagod uradili posao se ne pomera sa iste tačke i što je najgore počinju da im nedostaju nove ideje kako da unaprede posao, jer su sve probali.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Postoji više problema, a jedan je vezan za oblast komunikacije. U suštini, odnos je stabilne prirode, partner ozbiljno shvata odnos, želi da traje. Blizanci su prilično ljubomorni, posesivni i tvrdoglavi. Oni su ti koji svojom pretranom analizom i željom da poseduju partnera kvare odnos. Bilo bi dobro da se malo opuste i da shvate da su upravo oni ti koji dižu tenziju bez ikakve potrebe. Ukoliko to shvate, opuste se, moći će da uživaju u jako lepom odnosu. Ukoliko nastave po starom loše će se osećati, a njihovo ponašanje moći će samo da odbije partnera od njih. Znači, od samih Blizanaca zavisi kako će im proteći ova nedelja.

Zdravlje

Kod Blizanaca je i dalje aktuelan nepovoljan period za zdravlje. One oblasti koje su bile osetljive u prethodnom periodu i sada su osetljive. Prvenstveno je glava ugrožena. Moguće su glavobolje, groznice, mirgrene, problemi sa sinusima. Kosti su osetljive, ali najviše u smislu preloma. Generalno im ja imunitet opao. Bilo bi najbolje pod hitno da urade nešto po tom pitanju, na primer, da se fizički aktiviraju i obrate pažnju na zdravu ishranu.Mogući su problemi sa srcem, čulom vida. Ukoliko su na bilo kakvoj terapiji ona daje rezultate. Ovo se naročito odnosi na Blizance koji imaju probleme sa pritiskom i nervima. Blizancima koji ne koriste terapiju slede problemi sa pritiskom i nervima.

RAK

Posao

Pred Rakovima je šarenolika radna nedelja. Neke stvari će sjajno da se odvijaju, a u nekim oblastima ih čekaju problemi. Problemi se vide na polju odnosa sa nadređenom osobom i finansija. U prvom slučaju neće se slagati sa planovima nadređene osobe i misliće da su oni neperspektivni, puni mana, da neće izdržati proveru vremena. Problem je što njihovo mišljenje druga osoba ili neće da uzme u obzir ili čak Rakovi neće otvoreni reći svoje mišljenje. Što se tiče finansija, one su toliko ograničene tako da su Rakovi prilicno uplašeni i pod stresom zbog brige za egzistenciju. Odlično se odvija privatan biznis i posao koji je povezan sa inostranim saradnicima.

Ljubav

Oblast ljubavi je kompleksmo prikazana. Rakovi koji su zauzeti imaju stabilan odnos sa partnerom i odličan potencijal za dalji razvoj odnosa. Ono što je problem je njihova nesigurnost, pasivnost i stidljivost. Rakovi su totalno blokirani. Nemaju hrabrosti da pokažu svoje emocije niti bilo nikakvu inicijativu. Toliko su u grču i strahu kako će druga strana da prihvati njihove predloge da ništa ne rade. Toliko toga bi hteli, toliko toga i mogu da postignu, ali im fali samopouzdanje. Partner je svestan kvaliteta koje Rak poseduje. Međutim, ne može on da odradi neke stvari umesto Raka. Zbog toga strpljivo očekuje da Rak pokaže inicijativu i unapredi njihov odnos.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja u toku je period povoljan za hronične probleme. Oni su prvenstveno prikazani za oblast glave. Glava je osetljiva, tako da je moguća glavobolja, groznica, temperatura, migrena, problemi sa sinusima itd. Imunitet Rakova je u žestokom padu. Bilo bi dobro da sami nešto preventivno urade po tom pitanju i spreče potencijalne probleme. Ukoliko su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Bilo bi dobro da Rakovi obrate pažnju na ishranu. Ukoliko su već razmišljali o prelasku na zdravu ishranu, ovo je povoljna nedelja za redukciju određenih namirnica, prvenstveno slatkiša, a mogu razmišljati i o smanjenju unosa mesa i produkata od mesa.

LAV

Posao

Pred Lavovima je uspešna nedelja kada je komunikacija u pitanju. Sastanci se proći na zadovoljavajući način, tako da mogu očekivati potpisivanje novih sporazuma i uspostavljanje dugoročne saradnje. Ovo je povoljna nedelja i za kraća poslovna putovanja. Ono što je prolematično je neadekvatan saradnja sa inostranim saradnicima. Ona će biti u zastoju. Lavovi će realno proceniti situaciju i očekivati da druga saradnja prekine saradnju što ona za sada neće uraditi. Ovo je odlična nedelja za poslove koji imaju veze sa srednjim obrazovanjem, sportom, mestima za zabavu. U suštini, Lavovi će mnogo toga uraditi, ali neće biti zadovoljni rezultatima.

Ljubav

Najkraće rečeno Lavovi su u dilemi. Oni definitivno imaju osećanja prema drugoj osobi i ta osećanja su uzvraćena. Problem je što Lavovi nisu zadovoljni odnosom. Imaju utisak da nisu srećni, da je odnos upao u kolotečinu i da odnos ne napreduje. Oni u svakom slučaju žele stabilnu vezu i imaju je. Problem je što im je potrebna drugačija vrsta odnosa: toplija, sa više stasti, više dešavanja, dinamike, nešto što ih energetski podiže. Druga strana ne primećuje da Lav ima sumnje povodom odnosa i smatra da je odnos idealan. Ovde dalji odnos zavisi prvenstveno od Lava. On mora da otvoreno kaže šta želi i da povede odnos u smeru koji mu više odgovara.

Zdravlje

Pred Lavovima je prilično nepovoljna nedelja kada je zdravlje u pitanju. Lavovi obavezno treba da povedu računa o srcu. U slučaju bilo kakvih simptoma ne treba da čekaju da oni spontano prođu nego treba odmah da reaguju i da se obrate lekaru za pomoć. U toku je povoljan period za hronične probleme koji su vezani prvenstveno za kosti. Znači, treba da se pričuvaju preloma, pada, lomova, uganuća i slično. Moguća je reuma, problemi sa zglobovima i kolenima. Ono što je ozbiljan problem je loša kondicija. Lavovi se ne bave fizičkom aktivnošću i to ima nepovoljan efekat na njihovo zdravlje. Bilo bi dobro da unesu bar šetnju u svoj dnevni raspored.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

Posao

Pred Devicama je izuzetno stresna i teška poslovna nedelja. Problemi se vide u mnogim segmentima. Saradnja sa kolegima je na minimumu. Ne samo da Device i kolege imaju različita mišljenja o mnogim poslovnim pitanjima, nego nijedna strana ne želi da popusti nimalo i prizna da druga strana ima drugačije, ali zanimljive ideje. Komunikacija je generalno prikazana kao problem. Sastanci će biti odloženi ili otkazani. Sledeća stvar je menjanje poslovnih planova. Nadređena osoba će promeniti poslovni kurs i to dramatično i većina stvari koja je bila aktuelna odjednom dobija drugostepeni značaj. Device ne vole iznenadne promene, naročito poslova u koji su uložili dosta truda.

Ljubav

Sve možete ukoliko to želite. Emocije postoje i imate potencijal da budete emotivno zadovoljni. Problem je što ste nesigurni i ne znate šta tačno želite. Nalazite milion razloga zbog čeka odnos ne može da uspe. U suštini je problem vaša nesigurnost. Nema potrebe da ovog momenta donosite odluke vezane za budućnost. Jasno je da niste sigurni šta tačno želite, ali za nekih mesec dana sve će doći na svoje. Bitno je da sada ne donosite odluku u koju niste sigurni. Partner gaji stabilne emocije prema vama. Ima mnogo pozitivniji stav prema vašoj budućnosti. Neki put je potrebno biti strpljiv, pustiti vreme da kristališe stvari. Upravo takav period je pred vama.

Zdravlje

U toku je i dalje period povoljan za hronične probleme. Oni su vezani za disajne organe, nerve, cirkulaciju i pritisak. U pitanju su problemi sa kojima ste do sada već imali priliku da se susretnete tako da ćete znati i kako da ih rešite. Kosti su vam osetljive. To je problem koji je generalno bio aktuelan skoro cele ove godine i trajaće još nekih mesec dana. Onda će konačno ovaj tip problema da nestane na duži period. Glava vam je osetljiva. Ozbiljan problem je nedostatak bilo kakve fizičke aktivnosti. Ako želite nešto da uradite za svoje zdravlje prva stvar je da se fizički pokrenete. Intenzivni treninzi vas ne privlače, ali neko rekreativno bavljenje sportom možete da izgurate.

VAGA

Posao

Oblast posla je solidno prikazana. Ovo je odlična nedelja za kraća putovanja i uspešne pregovore. Što se tiče Vaga koje razmišljaju na temu početka privatnog biznisa ovo je povoljna nedelja da se angažuju po tom pitanju. Vage su zadovoljne finansijama. Priliv novca je stabilan. Vage će biti u prilici da razmatraju neku tajnu novčanu transakciju. Postoji mogućnost da neko zatraži od njih pozajmicu, ali Vage neće biti sigurne da li to treba da urade. Savet je da ne pozajmljuju novac bez obzira šta im druga osoba pričala ili što je znaju dugo. Ukoliko očekuju neke informacije vezane za inostranstvo jako su slabe šanse da ih dobiju tokom ove nedelje.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Vage koje su u vezi su prilično ljubomorne i tvrdoglave. Izgleda kao da neku stvar iz prošlosti ne umeju da prevaziđu i partneru uporno pričaju jedno te isto. Kod Vaga u braku probleme pravi bračni partner. On deluje prilično nesigurno, frustirano, obeshrabreno, bez inicijative. Vage duboko veruju da je u pitanju prolazana faza koja će brzo proći. Vage imaju obožavaoca na poslu. U pitanju je ili kolega ili neko sa kim poslovnom sarađuju. Druga strana je duže vremena zainteresovana za Vagu, ali ne želi da otvoreno pokaže svoje interesovanje. Razlog može biti nečiji status pa se druga strana plaši da bi to bio kamen spoticanja.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Mogući su neki hronični problemi koji su vezani za hormone, alergije i spavanje. Hormonski problemi mogu biti vezani za štitnu žlezdu ili za genitalije. Bilo bi dobro da odete kod ginekologa na rutinsku, redovnu kontrolu. Što se tiče alergija najverovatnije vam smeta neki miris ili ukus. Sistem disanja može da reaguje, pa možete da kijate, kašnjete, imate čudan ukus u grlu i slično. Što se tiče spavanja dve opcije su prisutne: jedna je vezana za previše sna, a druga za nesanicu. Deluje da nećete moći da imate pravi balans, pa u slučaju nesanice možete posegnuti za upotrebom sredstava za spavanja. Generalno, zdravlje nije loše.

ŠKORPIJA

Posao

Nepovoljan period za posao se nastavlja. Slični problemi su prisutni kao i u prethodnom periodu: nemogućnost realizacije planova, nemogućnost nalaženja rešenja, a opšta stagnacije negativno utiče i na psihu Škorpija. Njihovo samopouzdanje je poljuljano. Toliko su demotivisani da imaju utisak da štagod da urade neće biti rezultata. Realno, situacija je takva da i ne mogu da je promene. Bilo bi dobro da se fokusiraju na posao vezan za inostranstvo ili strane saradnike. Ta oblast je nešto bolje prikazana, ali je daleko od uspešne. Ono što je problem je gubitničko raspoloženje na poslu, koje je prisutno kako kod kolega tako i kod nadređenih osoba.

Ljubav

Oblast ljubavi je zadovoljavajuće prikazana. Škorpije su veliki emotivci. Što se tiče tekućeg perioda zadovoljni su odnosom sa partnerom i čak ga smatraju idealnim. Problemi se jedino vide na polju komunikacije. Uzrok je obostrana tvrdoglavost pa čak i teranje inata. Drugi razlog je ljubomora. Škorpije su čuvene po svojoj ljubomori, a tokom ovog perioda ona je naglašena. U suštini realnih problema u odnosu nema. Jako je bitno da se Škorpije malo opuste, normalno prihvate da partner ima komunikaciju sa drugim ljudima. Škorpijama će biti problem partnerov kontakt sa osobom sa posla i svaki poziv van radnog vremena će pogrešno shvatiti, kao interesovanje druge strane za njihovog partnera.

Zdravlje

Kod Škorpija su mogući hronični problemi koji su bili prisutni i u prethnom periodu. Najugroženija je glava tako da je moguća temperatura, groznica, glavobolja, migrena, problemi sa sinusima. Kosti su prilično osetljive. Moguće su sasvim neplanirane povrede. Osobe čiji je posao vezan za sport treba naročito da se pripaze da ne dođe do neočekivanih problema. Takođe osobe koje se bave nekom aktivnošću u prirodi treba da povedu računa da izbegnu povrede. Ovo se naročito odnosi na osobe koje se bave planinarenjem. Srce je prikazano kao osetljivo i u slučaju bilo kakvih simptoma potrebno je da se posavetuju sa lekarom, a ne da čekaju da problem sam prođe.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Strelčevi će biti zadovoljni situacijom na poslu. Saradnja sa kolegama je prikazana kao stabilna i puna razumevanja. Strelčevi će biti zadovoljni stabilnom finansijskom situacijom. Ukoliko posao ima veze sa firmama koje se nalaze van evropskog kontitenta doći će do zadovoljavajuće poslovne saradnje. Strelčevi će biti ponosni na svoj doprinos i zadovoljni uspehom. Strelčevi imaju neke svoje poslovne ideje koja još uvek nisu dobile konkretan oblik. Više su to nagoveštaji novog poslovnog projekta, opšte konture gde fale konkretni detalji. Za sada Strelčevi drže svoje planove u tajnosti i strpljivo rade na njegovom osmišljavanju.

Ljubav

Pred Strelcima je nepovoljan period za ljubav bilo da su slobodni ili imaju drugu polovinu. U prvom slučaju biće totalno razočarani nemogućnošću da upoznaju osobu koja može da ih zaintrigira. Imaće utisak da će zauvek ostati sami. Strelci vole da flertuju i osvajaju pa im period u kome nema mogućnosti za navedenim stvarima teško pada. Ukoliko su zauzeti, Strelci neće biti zadovoljni odnosom. Problem je što je nestalo strasti koja je Strelcima jako bitna. Nema uzbuđenja, izazova, osvajanja... Odnos bez strasti za Strelca nije zadovoljavajući odnos. Strelci polako počinju da se preispituju u vezi odnosa i glavno pitanje je da li uopšte trebaju da ga održe.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Device vode računa o zdravnom načinu života, naročito zdravoj ishrani i to daje pozitivne rezultate. Osećaju se dobro i zadovoljni su izgledom. Mogući zdravstveni problemi su isključivo vezani za hronične probleme. Znači, u pitanju su problemi koji se povremeno vraćaju i sa kojima Strelci znaju kako da se obračunaju. Zbog toga i neće biti posebno uplašene ako se pojave problemi vezani za alergije ili hormone. Sledeći problem je vezan za spavanje. Device mogu biti ili sklone tome da previše spavaju ili sklone nesanici. U drugom slučaju postoji mogućnost da posegnu za lekovima ili čajevima.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je prilično nestabilna i nepovoljna poslovna situacija. Nestabilnost se ogleda u promenama svih mogućih planova. Ukoliko su imali zakazane sastanke, biće odloženi. Ukoliko su imali dogovoren poslovni put biće prolongiran. Ukoliko su se dugo trudili oko nekog projekta, a jesu, biće iznenada prebačeni na drugi. Jarčevi vole kada je sve organizovano do najmanjih sitnica i kada se sve odvija kako je i planirano. Ovakve iznenadne promene izazivaju nezadovoljstvo. Mogu postati nervozni. Takođe, sve promene mogu doživeti kao prilično stresne. Jarčevi vole sigurnost koji im pruža dobra organizacija posla i rutina, a tokom ove nedelje biće van zone konfora.

Ljubav

Pred Jarčevima je fenomenalna nedelja za ljubav. Oni su prilično racionalni i pragmatični prilikom izbora partnerke. Vole sve da izanaliraju, isplaniraju i vole emotivnu sigurnost. Ono što je dobro je iako analiziraju voljenu osobu do sitnih detalja, ne mogu da nađu nijednu manu. Sve što vide i čuju im odgovara. Osećaju se dobro, ušuškano jer misle da su našli osobu sa kojom će ostati do kraja života. Jako su brižni. Partnerki na taj način pokazuju koliko im je stalo. Jarčevi nisu osobe koji pričaju o ljubavi. Oni svoju ljubav pokazuju na konkretan način. Voljena osoba nema nikakve sumnje po pitanju stabilnosti i trajnosti ove veze odnosno emocije Jarca.

Zdravlje

Kod Jarčeva mogu da se pojavlje isključivo hronični problemi kojima su bili skloni u prethodnom periodu. Oni se odnose prvenstveno na disajne organe, nerve, cirkulaciju i pritisak. Za Jarčeve je najbitnije da se ne nerviraju, da ne podležu stresu i da nigde ne žure. Sem toga, kosti su osetljive, ali u nešto manjem obimu nego u prethodnom periodu. Glava je osetljiv deo tela, kao i srce. Jarčevima je imunitet opao. Bilo bi dobro da sami urade nešto po tom pitanju. Deluju prilično nemarno kada je zdravlje u pitanju. Imaju utisak da na probleme koji su hronični ne mogu da utiču pa zbog toga ne odlaze lekaru ili zbog straha od dijagnoze izbegavaju da ga posete.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je šarenolika radna nedelja. Što se tiče posla imaće utisak da je obim posla znatno manji nego ranije što će da izazove strah od budućnosti. Plašiće se da se ovakva situacija ne nastavi, jer može imati vremenski duge i snažne posledice. Sa druge strane, krajem nedelje ih očekuje priliv novca što će pozitivno da utiče na njihovo stanje duha. Ono što je problem je opšta negativna atmosfera na poslu. Kao da ni nadređeni, ali ni kolege nemaju volje da se bore. Prihvataju poslovnu situaciju takvu kakva je. Nema inicijative, nema novih ideja, nema dobre volje da se nešto novo osmisli i da se izađe iz krize. Deluje da je zavladala opšta letargija.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Iako su Vodolije sinonim za široku društvenu svest, nove ideje, originalnost tokom ove nedelje upravo su problemi prisutni na polju komunikcije. Vodolije će biti jako osetljive i osvetoljubive. Deluje kao da čekaju da im partner nešto kaže pa da uzvrate plutonskom vatrom. Ako do toga dođe, na krajnje direktan i sarkastičan način reći će šta im je sve na duši. Tom prilikom neće birati reči pa će svojim komentarima prilično da povrede partnera. Neće se zadržati samo na stvari koja ih je izbacila iz takta nego će se osvrnuti na prošlost i sasuti partneru u lice mnoge stvari koje su prećutali i za koje partner i ne zna da su Vodoliji zasmetale.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje. U psihološkom smislu Vodolije su posustale i osećaju se prilično neraspoloženo. Nedostaje im optimizam, vedro gledanje na budućnost. Umesto toga imaju utisak da će depresivna i tmurna sadašnjost večno da traje. U pitanju je subjektivno osećanje koje će da traje neko vreme. Što se tiče fizičke strane zdravlja mogući su uobičajeni problemi koji su se inače javljali u predthodnom periodu. Osetjivi organi su srce, glava i kosti. Imunitet im je pao i kondicija im je nikakva. Ono što Vodolije mogu da urade za sebe je povećaju imunitet i da se fizički aktiviraju. Kako nemaju snage i volje bilo bi dobro da počnu sa nekim lakšim oblikom rekreacije.

RIBE

Posao

Pred Ribama je poslovna nedelja prepuna teškoća. Posao će da stagnira. Realizacija novih planiranih projekata biće odložena. Rezultati tekućih poslovnih obaveza biće prilično ograničeni. Saradnja sa nadređenom osobom biće izazovna. U moru novih problema biće teško naći novi kurs. Problemi su prisutni i na polju finansija. Novac koji se očekuje kasni. Ribe će imati utisak da ih problemi okružuju sa svim strana i da ne postoji oblast na koju mogu da se usmere koja bi donela pozitivne rezultate. Ono što je loše je što Ribe sve ove stvari doživljavaju na krajnje ličan način. Treba da budu svesne da ne mogu na sve da utiču i da loši periodi imaju određen vek trajanja.

Ljubav

U toku je malo nepovoljniji period za ljubav. Ribe su jedan od najemotivnijih znakova. Njima kada ne ide na jednom polju to se često manifestuje i na drugim poljima. Tokom ove nedelje biće prilično neraspoložene, depresivne, nezainteresovane za druženje. One kada nisu dobre prema sebi, nisu dobre ni prema drugima. Ovo je period kada svoje neraspoloženje ne žele da dele sa drugim osoboma. Odgovara im da se povuku, da se prepuste samoći i sačekaju da loš period prođe. Ribe su jedan od nekoliko znakova koji imaju tendenciju povremenog povlačenja od sveta ne bi li na taj način napunili baterije. U toku je jedan takav period tako da partner Riba jedino može da ih pusti da se sami oporave.

Zdravlje

Zdravlje je dosta loše prikazano. U ovom slučaju problemi su prisutni i na polju psiholoskog zdravlja, ali i fizičkog. U psihološkom smislu Ribe su posustale. Neraspoložene su, depresivne, imaju nizak nivo samopouzdanja. U fizičkom smislu prisutna je mogućnost hroničnih zdravstvenih problema vezanih za kosti i glavu. Bilo bi dobro da povedu računa o ishrani. Srce je dosta osetljivo. Fizička aktivnost ne postoji. Za Ribe je jako bitno da se pokrenu, kako psihološki, tako i fizički. Stanje u kome se nalaze mogu samo one da preokrenu. Zato je bolje da sami nešto preventivno preduzmu, a ne da čekaju da problemi eskaliraju i da potraže pomoć lekara.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

18.10.2020 10:34

Ajda navrati vec jednom,da se opustimo i napravimo plan za buducnost ok.Ma nisam tako ljubomoran ???✋