Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog ćete imati priliku da ostvarite dodatnu zaradu i poboljšate svoje finansije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i preokretima.

LJUBAV: Moguće je da imate tajnu komunikaciju sa osobom koja vas veoma jako privlači. Bliži vam se veza. Niste ni sami sigurni kuda bi ta priča mogla da vas odvede.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima vezanim za kašalj. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije. Možete biti skloni većim tegobama sa plućima danas.

BIK

POSAO: Pred vama je teži dan za polje posla, pogotovo ako se bavite nekim zanimanjem vezanim za komunikaciju sa ljudima.možete da očekujete ostvarenje uspeha.

LJUBAV: Očekuje vas napeta atmosfera u komunikaciji sa voljenom osobom, pogotovo ako ste sa Ovnom u vezi. Generalno biste trebali da povedete računa da ne dođe do konflikata.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete nepovoljnu situaciju kada je u pitanji polje zdravlja. Posetite vašeg lekara radi redovne kontrole kako biste utvrdili kakvi su problemi u pitanju.

BLIZANCI

POSAO: Do izražaja dolazi vaša velikodušnost, pogotovo ako se bavite nekim privatnim poslom. Moguće je da vam neće biti lako da se izborite sa povređenom sujetom nekih ljudi.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe. Ukoliko ste u braku, ozbiljno razmišljate o proširenju porodice. Moguće je da imate veliku želju za decom i roditeljstvom.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da očekujete probleme na ovom polju. Imate mnogo energije u sebi i osećate se jako dobro u svojoj koži danas.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan tokom kog nećete imati veliki broj obaveza. Možete da očekujete da će vam situacija na polju posla biti sasvim stabilna danas.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa voljenom osobom dolazite do lepih trenutaka. Ako imate simpatiju, sada je dobar trenutak da joj priđete. Očekuje vas šansa za lepu vezu.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi. Pred vama je jako povoljan dan tokom kojeg ćete biti veoma zadovoljni situacijom. Imate mnogo energije u sebi i spremni ste na sve.

LAV

POSAO: Moguće je da imate veliku želju da ostvarite poslovno napredovanje i da ćete imati nečiju pomoć i podršku na tom planu. Možete da se nadate povoljnoj atmosferi na ovom polju.

LJUBAV: Potpuno ste predani voljenoj osobi i ne razmišljate ni o čemu drugom osim da njoj udovoljite. Ako ste slobodni, dopada vam se jedan Ovan ali mu to još niste pokazali.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom bi mogli da vas opterećuju tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa očima, pa se posavetujte sa oftamologom.

DEVICA

POSAO: Nemate baš mnogo energije i uglavnom ćete se baviti samo osnovnim obavezama danas. Potreban vam je predah i odmor od napornog perioda u kojem ste dugo

LJUBAV: Pokazaćete voljenoj osobi da ste spremni za razgovor i kompromis jer vam je važno da vaša veza opstane na duže staze u budućnosti. Spremni ste za prilagođavanje.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi ali nema značajnih promena na polju zdravlja kod vas. Potrudite se da date sve od sebe kako biste poboljšali svoje zdravlje i ojačali imunitet.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije ali poboljšanje će vam doći i brže nego što očekujete. Spremite se za neka iznenađenja koja će ipak biti sasvim povoljna po vas.

LJUBAV: Čeznete za tim da pored sebe imate osobu sa kojom ćete ostvariti stabilnu vezu i pored koje ćete imati osećaj sigurnosti. Moguće je da vam nije lako da nađete osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu koja bi mogla d avam bude osetljiva i sklona problemima u narednom periodu. Potreban vam je pregled i savet od strane stručnjaka.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam povoljan dan za posao i imaćete utisak da su vas neki problemi pritisli sa svih strana. Spremni ste da se posvetite poslu ali vam je potrebno da se bolje organizujete.

LJUBAV: Skloni ste tome da preuveličavate neke situacije, razdražljivi ste i teško vam je udovoljiti danas. Moguće je da se voljena osoba oseća nezadovoljno i zapostavljeno.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se da što više spavate. Današnji dan vam nije dobro postavljen i moguće je da ćete imati neke probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste malo napeti zbog poslova koji vas očekuju ali u suštini nemate neke veće probleme. Potrudite se da poradite na osećaju smirenosti koji vam nedostaje.

LJUBAV: Povoljan je period za uživanje u samoći. Niste preterano okrenuti novim mogućnostima kada je u pitanju polje ljubavi. Za sada vam prija da budete slobodni.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ste preterano napeti i da vas to ipak malo opterećuje. Prijala bi vam meditacija ili neki vid opuštanja.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Imaćete utisak da se neki vaš trud i rad ne ceni dovoljno. Moguće je da je došlo vreme za promenu poslovnog okruženja. Razočarani ste okolnostima u kojima ste se našli.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom rođenom u znaku Jarca, sa kojom možete imati dobar odnos. Pred vama je faza istraživanja svojih ljubavnih mogućnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti. Potrebna vam je masaža, kao i neko vreme koje ćete samo sebi uspeti da posvetite. Neophodno vam je da se od svega odmorite.

VODOLIJA

POSAO: Posvećeni ste tome da na poslovnom planu ostvarite što bolji utisak. Važno vam je da sebi obezbedite osnovu za buduće napredovanje. Spremni ste da date svoj maksimum.

LJUBAV: Postajete veoma zvanični u komunikaciji sa voljenom osobom, moguće je da ste spremni za neke ozbiljnije promene. Pred vama je faza sudbinskih promena i preokreta.

ZDRAVLJE: Nemate veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete da će sve biti jako dobro. Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži.

RIBE

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaš posao. Moguće je da danas generalno nećete imati mnogo obaveza. Opušteni ste i posvećeni nekim drugim stvarima, odmarate od posla.

LJUBAV: Imate manju emotivnu dilemu... Moguće je da niste sigurni koju osobu da odaberete za sebe i da vam treba još vremena kako biste situaciju sagledali iz svih uglova.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme sa zdravljem ali ako vas krvotok baš muči javite se vašem lekaru.