Horoskop, astro, Zodijak
Shutterstock
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vama je ovaj dan veoma povoljan i možete da očekujete pozitivno razrešenje poslovne situacije. Sudbina vam je naklonjena na polju posla i donosi vam mogućnost poboljšanja.

LJUBAV: Dolazite do zanimljivog poznanstva koje bi veoma uskoro moglo da vas odvede do nove ljubavne veze. Spremni ste da se maksimalno posvetite svojim ljubavnim željama.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas period u kojem ćete imati dobro stanje na polju zdravlja. Generalno sada ne bi trebali da vas opterećuju bilo kakvi problemi.

BIK

POSAO: Do kraja dana ćete imati neka iznenađenja na poslovnom polju. Moguće je da dosta toga neće ići kao što očekujete kada je u pitanju vaš posao.

LJUBAV: Vraća vam se ljubav iz prošlosti iako možda za tako nešto niste sasvim spremni. Ponekad vam je teško da priznate sebi da ka starom partneru još imate osećanja.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i problemi sa nervozom takođe kod vas mogu da budu sada naglašeni. Povedite računa o svom zdravlju. Izbegavajte stresne situacije i nervozu.

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da ispravite greške koje ste na poslovnom planu pravili ako želite da se zadržite na istom radnom mestu. Očekuje vas period koji će biti napet za vas.

LJUBAV: Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako je jasno da sa tim partnerom imate veliki broj problema. Spremni ste da se potrudite da poradite na vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nogama su naglašeni kod vas u narednom periodu. Imaćete i tegobe koje su na neki način vezane za cirkulaciju. Posavetujte se sa lekarom.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mestu. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju vaše polje posla.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi da sa vama ostvari ozbiljniju vezu. Današnji dan vam je povoljan za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Važno je da na ovom polju povedete računa o sebi maksimalno i da pazite na svoju ishranu. Izbegavajte i unos masne hrane takođe.

LAV

POSAO: Razočarani ste i nije vam lako da se okrenete poslu na pravi način, kada sve što ispred sebe vidite ukazuje na neizvesnost. Moguće je da vas mnogo toga brine.

LJUBAV: Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom. Imate utisak da je ona samo raspoložena za to da vam neke stvari prebacuje i da u vašem odnosu pravi trzavice.

ZDRAVLJE: Moguć je hroničan umor kod vas u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta raznih poteškoća na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Nemojte da rizikujete bilo šta na poslu danas jer biste mogli da doživite neki gubitak ili štetu. Nije vam povoljan dan pa generalno izbegavajte i bilo kakve važne odluke.

LJUBAV: Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da osećate da ste nekako zapostavljeni u vašoj vezi. Mnogo toga vas opterećuje danas.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. Pogotovo budite oprezni ako ste sa zdravljem već u prošlosti imali bilo kakve probleme. Izbegavajte stres.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan za prodaju, kupovinu ili bilo kakvu trgovinu, transakcije. Izbegavajte sada veće i važnije poteze na ovom polju kako ne biste došli do gubitka.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom imate krizu u odnosu koju ne umete da rešite. Očekuje vas period u kojem ćete sve češće razmišljati o razdvajanju.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove zdravstvene tegobe, pa bi bilo dobro da se na vreme javite lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte preterano naprezanje danas. Moguće je da ćete imati dosta stresa oko posla ali i da ćete malo toga uspeti da rešite istog dana. Važno je da budete strpljivi.

LJUBAV: Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do većih problema sa voljenom osobom. Moguće je da ćete biti skloni burnim svađama i raspravama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa disajnim putevima kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa plućima i sinusima takođe.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da prihvatite da ne može uvek sve da bude onako kako ste vi zamislili. Suočite se sa određenim ograničenjima koje postoje na vašem poslovnom planu danas.

LJUBAV: Mogući je neki manji nesporazum sa voljenom osobom. Ako se budete potrudili, sve ćete izgladiti. Pokažite joj da ipak imate dovoljno strpljenja i volje da joj se posvetite.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni kdo vas. Izbegavajte tešku hranu. Potrudite se da povećate unos tečnosti i da pazite šta unosite u svoj organizam. Malo se i odmorite.

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Potrudite se da bolje organizujete svoje troškove. Vreme je da neke stvari sagledate iz malo realnije perspektive. Moguće je da ste se preterano opteretili nekim stvarima koje nisu toliko bitne.

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna sigurnost. U potrazi ste za partnerom koji će vam pružiti ono za čim čeznete. Moguće je da vam sada nije lako da nađete osobu sa kojom ste na istim talasnim dužinama.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Ako postoje problemi iz prošlosti sada ih možete rešiti na najbolji mogući način. Povoljan je period za oporavak.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete napraviti neku manju grešku zbog nedostatka koncentracije. Povedite računa o svom ponašanju. Vreme je da naučite da se malo disciplinujete po nekim pitanjima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate pored voljene osobe. Pred vama je veoma pozitivan dan za ljubav! Ukoliko ste slobodni, dans ćete imati susret sa osobom koja će vas očarati.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak je naglašen kod vas kao i nedostatak energije. Potrudite se da više odmarate i da se ne forsirate na bilo kom polju. Važno je da budete dobri prema sebi danas.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete se potruditi da se izborite ne samo za svoja prava, već i za prava svih ljudi iz radnog kolektiva. Na neki način ste posvećeni postizanju viših ciljeva na poslovnom planu.

LJUBAV: Lako možete biti isprovocirani od strane neke osobe. Nemojte da dopustite sebi tako nešto. Vaš brak treba da čuvate bez obzira na uticaje sa strane i na mišljenje familije i okoline.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama i zglobovima su mogući kod vas. Ako imate neke stare povrede u tom predelu one bi sada mogle ponovo da vam se aktiviraju. U svakom slučaju pazite se.