Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec
Shutterstock
Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pred nama je definitivno vreo avgust, a to potvrđuje i prava astrološka žurka na nebu. Znaci i planete su u izazovnim apsketima, a to će se, naravno, odraziti i na svakoga od nas.

3.8.2020.

Pun Mesec u Vodoliji

Ovaj aspekt donosi nam snažnu energiju koju ćemo osećati na nivou promene iznutra, a posebno se odnosi na završetak svih odnosa i problema koje smo imali od početka marta pa do kraja juna ove godine. Dobro se prisetite sa čim ste se borili u tom periodu, jer je jako važno da na to stavite tačku. Ne vraćajte se unazad i bez osvete. Ovo se posebno odnosi na sve fiksne znake, Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

5. 8. 2020 godine

Merkur u Lavu

Ova energija se pokreće kroz komunikaciju i povoljna je za sve vatrene i vazdušne znake. U ovom periodu važno je šta želimo i kako te želje ostvarujemo. Ovaj uticaj je jasan i precizan. Bitno je pozitivno se postaviti prema sebi i svojim ciljevima, posebno kada su u pitanju odnosi koji se stvaraju za novu 2021. godinu. Za Vodolije je važno da ne odlažu odluke, jer je ovo idealna prilika da se preseku neke stvari u ljubavi i da započnu nešto novo i kvalitetno. Za Škorpije i Bikove ovo je loš period za nove odluke i savetuje se da ne potpisuju ništa do kraja avgusta.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Venera u Raku

Ova pozicija Venere donosi jedno veliko olakšanje svima nama jer se predugo šetala u znaku Blizanaca, a samim tim nije donela ništa kvalitetno na planu emocija. Ljudi su imali samo nadu da se stvari pokreću, ali to je bio privid i sve je bivalo u retrogradnom smeru. Mnogo toga iz prošlosti se vraćalo. Mnoge veze i mnogi odnosi su bili veoma nejasni i sve je bilo veoma konfuzno. Sada kad je Venera u jednom emotivnom i ljubavnom znaku, svi koji vole i koji uživaju u ljubavi, biće nagrađeni. Ovo je vreme provere pravih ljubavi i opstaće odnosi koji su zaista kvalitetni. Ovo nije vreme za prošlost i za vraćanje unazad. Ovo se posebno odnosi na kardinalne znake, Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve. Škorpije i Ribe mogu da računaju na jako lepe vesti u ljubavi i mogućnost da dobiju neku novu poslovnu ponodu.

19.8. 2020god.

Mlad Mesec u Lavu

Zanimjivo je da se ovaj Mladi Mesec poklapa sa pravoslavnim velikim praznikom Preobraženje, koji govori o potrebi da se menjamo, a mlad Mesec uvek pokreće promenu. Kakva će biti vaša promena, govori znak gde se nalazi Mesec u tom trenu, a pošto je to znak Lava, to govori o trećem energetskom centru. Nova energija nam je potrebna da potvrdimo sebe i svoj identitet, da nadjemo odgovor na pitanje ko smo i šta smo. Najvažnija je naša posvećenost u potrazi za sobom, a ovo se posebno odnosi na Lavove i Vodolije.

20.8.2020 god.

Merkur u Devici

Ovo je pozicija koja nam daje nadu da ćemo se lakše sporazumeti, da će se mnoge toga popraviti ili doći na svoje mesto, a posebno problemi od marta do juna ove godine. Ovo posebno važi za sve poslove koje se odnose na školu, decu, zdravstvo, uslužne delatnosti. Merkur je ovde na svom mestu, u svom sedištu i daje nam lakši uvid u sve ono što nas je mučilo od početka godine. Mnogi od nas će dobiti jasnije i preciznije slike svog života i svega onoga što se dešavalo unazad nekoliko meseci. U ovom periodu je jako važno da dobro " čitate između redova ", posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Najviše će biti opterećeni rođeni u znaku Ribe i Blizanaca, pa se savetuje da smanje svoje aktivnosti i da se mentalno smire krajem avgusta.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

22.8. 2020 god.

Sunce u Devici

Ovo je period kada se Sunce seli u sledeći znak, to je osećaj savršenog mira i reda. Za sve Device ovo je početak nove solarne godine, a oni koji imaju podznak u ovom znaku očekuje ih važan period jer dolazi do velikog preokreta u svakodnevnom životu, posebno kada je u pitanju posao i mogucnost bolje zarade. Uticaj ovog znaka osećamo svi pojačano kroz potrebu da se sređujemo poslovno, da se bavimo svojim zdravljem, svojim zdravim navikama. Ovo su dani kada možemo da započnemo neki novi posao, novi hobi koji nam može da pokrene mnogo toga kvalitetnog. Ovo su dani kada možemo da potpišemo kvalitetne ugovore ili poslove koji mogu da traju mnogo duže. Srećan rodjendan svim Devicama i da im ova solarna godina bude uspešna !