HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR Vodolijama pristižu poslovne ponude sa svbih strana, Ovnovi: budite inovativniji - partner ne "pada" na loše fore!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop
 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Odličan dan za priliv finansija. One vas uvek motišu da uložite celog sebe u projekat. Sa obnovljenom energijom krećete da rešavate zaostale poslovne probleme.

LJUBAV: Preplavljeni ste emocijama i uživate u tome. Razmišljate da iznenadite partnerku, ali niste sigurni šta tačno želite da uradite. Surfujete po internetu tražeći inspiraciju.

ZDRAVLJE: Niste loše, ali su vam kosti osetljive. Treba da se pripazite, jer su mogući neplanirani problemi sa kostima, tipa uganuće, isčašećenje, prelom, povreda.

BIK

POSAO: Fokusirani ste na obaveze i želite što više da ih odradite do kraja radnog dana. Koncentracija vam nije najbolja. Razmišljate o tome kako ćete provesti vikend.

LJUBAV: Od partnerke ni traga ni glasa, a i vi se ne oglašavate. Odustali ste od ideje da se borite za vezu. Mirno prihvatate raskid veze svesni da nije slučajno došlo do toga.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno, ali dobro u isto vreme. Imate potrebu da se dobro odmorite i naspavate. Odmor i dobar san su jednostavne stvari koje vam pomažu da se revitalizujete.

BLIZANCI

POSAO: Danas je dan za komunikaciju. Pišete mailove, zakazujete sastanke, komunicirate preko mobilnog telefona. U punom ste zamahu i želite neke poslove da završite što pre.

LJUBAV: Razmišljate o partnerki. Planirate odlazak iz grada na vikend sa njom. Iako ste u gužvi stalno vam promiču slike šta sve planirate da uradite sa partenrkom tokom vikenda.

ZDRAVLJE: Kosti su osetljive. Budit pažljivi u slučaju bilo kakve fizičke aktivnosti, čak i brzog hoda ili trčanja. Motorika je usporena, pa obično spoticanje može da izazvoe problem.

Planeta Mars, horoskop
 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Strpljivo obavljate sve obaveze do poslednjeg minuta ovog radnog dana. Kada ste raspoloženi za posao, kao danas, nije vam važno da li je ponedeljak ili petak.

LJUBAV: Raspoloženi ste da dan provedete bez partnerke. Ponovo koristite posao kao izgovor i pričate da vam je prošla nedelja oduzela svu energiju i da niste nizašta.

ZDRAVLJE: Imate potrebu da se opustite. Vama generalno odgovara kada ste pored vode. Provodite vreme kraj neke jezere ili reka i maksimalno se opuštate u miru i prirodi.

LAV

POSAO: Punom parom radite i tokom poslednjeg radnog dana. Imate dovoljno energije i volje da odradite što više poslova. Zadovoljni ste poslovnim napretkom koji ste ostvarili.

LJUBAV: Postoji osoba koja vas intrigira i koju želite da vidite. Inicirate komunikaciju i pitate da li je slobodna za vikend. Njen potvrdan odgovor vam daje vetar u leđa.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i imate utisak da sve držite pod kontrolom. Ne bi bilo loše da preventivno povedete računa o srcu koje je prikazano kao slaba tačka organizma.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas neočekivane teškoće na poslu. Već ste umorni i nemate dovoljno energije i vremena za fokusiranje na nove probleme. Ostavljate ih za sledeću nedelju.

LJUBAV: Nezadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Ne želite vezu da prekinete preko sredstava komunikacije, nego čekate da se vidite i da joj u lice kažete da je gotovo.

ZDRAVLJE: Zapustili ste zdravlje. Ne zanima vas niti zdrava ishrana niti zdrav način života. Sve dok nemate bilo kakve simptome smatrate da je zdravstvena situacija dobra.

Horoskop
 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Radite puno parom do kraja radnog dana. Zadali ste sebi toliko obaveza da se sada osećate umorno i nervozno jer niste u mogućnosti da ostvarite svoj megalomanski plan.

LJUBAV: Osećate i dalje ljubomoru, ali radi izbegavanja napete atmosfere u vezi rešili ste da je ne pokazujete. Planirate da provedete vikend sa partnerom i to vas unapred raduje.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Razmišljate da promenite način ishrane, da izbacite nezdravu hranu, a fokusirate se samo na zdravu. U tom cilju čistite frižider i zalihe od nezdrave hrane.

ŠKORPIJA

POSAO: Umorni ste i radite usporeno. Jedva čekate da se ova radna nedelja završi i da se odmorite. Poslovne obaveze vam oduzimaju puno vremena i energije, a rezultati su slabi.

LJUBAV: Vaše nezadoljstvo odnosom raste. Partnerka je prilično impulsivna, tvrdoglava, svojeglava. Imate utisak kao da niste u istom timu nego da ste jedno protiv drugog.

ZDRAVLJE: Prisutan je nedostatak kondicije. Imate utisak da vam nedostaje snaga. Snagom volje terate sebe da se bavite rekreacijom u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja.

STRELAC

POSAO: Iako je poslednji radni dan fokusirani ste maksimalno na posao i dajete celog sebe. Postižete dobre rezultate i ponosni ste na to. Opušteno radite svesni svojih vrednosti.

LJUBAV: Posao vam je prioritet, ali partnerka je željna vaše pažnje. Na njemu inicijativu dogovarate susret za vikend. Partnerka je oduševljena, a vi maltene ravnodušni.

ZDRAVLJE: Svesni ste da ste previše sedeli tokom protekle nedelje i da vam fali fizičko razgibavanje. Uveče odlazite na rekraciju. Uprkos umoru osećate se odlično.

Horoskop
Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Umorni ste od previše obaveza koje ste imali tokom protekle nedelje. Bavite se nekim svakodnevnim obavezama koje ne iziskuju previše energije i koncentraciju.

LJUBAV: Spremni ste za kompromis za partnerkom. Problem je što ona nije zadovoljna vezom i pita se ima li smisla da nastavite dalje. Dolazi do distance u odosu.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate ozbiljne probleme sa zdravljem. Jedino cirkulacija nije najbolje prikazana. Postoji mogućnost da imate ili hladne ruke ili hladne noge.

VODOLIJA

POSAO: Dobijate novu poslovnu ponudu. Niste sigurni da li da je prihvatite ili ne. S jedne strane potrebne su vam poslovne promene, s druge strane imate otpor ka prilagođavanju.

LJUBAV: Imate simpatiju, ali ne pokazujete otvoreno svoje interesovanje. Pravite se da je vaše druženje prijateljskog tipa dok polako saznajete informacije o drugoj strani.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosi tečnosti u organizam. Deluje da vam je pao imunitet pa ne bi bilo loše da više konzumirate čajeve, sveže ceđeno voće, smutije i slično.

RIBE

POSAO: Očekuje vas nova poslovna ponuda za koju niste sigurni da li da je prihvatite. Deluje vam da ne bi bilo nekih značajnijih i pozitivnih promena u odnosu na sadašnji posao.

LJUBAV: Jako vam je stalo do partnerke, ali vam smeta njena ljubomora. U potpunosti ste posvećeni vezi, pa njene dramaticne izjave doživljavate kao potpuno nepotrebne.

ZDRAVLJE: Imate utisak sa vam nedostaje energija. Potrebno je da promenite svakodnevne navike, da se fokusirate na zdrav način ishrane i života da bi vam bilo bolje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi