Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete manji konflikt sa poslovnim saradnicima danas. Moguće su neke neprijatne okolnosti u kojima se nećete baš najbolje osećati.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i potrebne su vam promene na ljubavnom planu. Uradite ono što je do vas kako biste pronašli sreću i samopouzdanje. Važno je da budete iskreni prema sebi.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni zdravstvenim problemima koji su najviše vezani za urogenitalni trakt pa o tome treba da vodite računa.

BIK

POSAO: Imate dosta obaveza ispred sebe tokom današnjeg dana pa vam je pravilna organizacija jako važna. Potrudite se da budete maksimalno spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Ako želite da dođete do nekih novih poznanstava, važno je da se više pokrenete i da budete malo društveniji. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekom zatvaranju u sebe.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen pa biste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati komplikacije na poslovnom planu. Pred vama su problemi koje nećete moći sami da rešite. Očekuje vas period u kojem ćete potražiti pomoć saradnika.

LJUBAV: Sasvim neočekivano susrećete vašu staru simpatiju. Moguće je da će se u vama ponovo probuditi neke emocije i da ćete poželeti spajanje i zbližavanje.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa aritmijom su mogući kod vas. Generalno vas očekuje nezgodan period kada je u pitanju vaše zdravlje. Potrudite se da povedete viša računa o sebi.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Današnji dan vam na neki način može biti težak pa nemojte sada da započinjete nove poslove. Možete da očekujete kočnice na svim poljima. Nemojte da ulazite u dugove.

LJUBAV: Voljena osoba vas često nervira zbog navika koje ima. Čini vam se da ste malo prenaglili kada ste počeli da živite zajedno i sada se predomišljate oko važnih odluka.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se prevelikom naporu danas jer bi zdravlje moglo da vam bude prilično osetljivo. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima.

LAV

POSAO: Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju, bez većih komplikacija. Pred vama je generalno povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju.

LJUBAV: Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod vašeg partnera. Moguće je da vas neke stvari iznenađuju i da niste sigurni kako da se postavite.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni novim tegobama na ovom planu.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete stabilizaciju na ovom polju. Povoljan je dan da pokrenete rešavanje nekih važnih pitanja kada je u pitanju vaš posao. Potrudite se oko toga.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja od strane partnera. Ponekad imate utisak da sa njegove strane nema dovoljno podrške za ostvarenje svojih ciljeva.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Bilo bi dobro da povedete više računa o svom zdravlju ali i da menjate način ishrane i navike.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Probleme koje ste imali na poslu ćete uspeti da rešite mnogo lakše nego ranije. Povoljan vam je dan da se posvetite konkretnim radnim zadacima i njihovom izvršavanju.

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi pokažete da ćete joj pružiti dovoljno strpljenja i da ćete biti spremni da joj se posvetite. Vaš odnos može da napreduje ako se budete potrudili.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Posetite lekara ako budete imali veće tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobićete priliv novca danas. Očekuje vas mogućnost i da obavite neke važne poslovne razgovore koji će u budućnosti da vam donesu nove prilike za zaradu.

LJUBAV: Situacija između vas i voljene osobe nije onakva kakvu ste želeli i pokušavate da nađete neko rešenje za to. Možete da očekujete da će naredni period biti za vašu ljubav nezgodan.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen kod vas pa možte da budete skloni i gojenju u narednom periodu. Možete da očekujte težu fazu ako već imate probleme sa viškom kilograma.

STRELAC

POSAO: Ako se budete dovoljno potrudili, uspećete da ostvarite poboljšanje okolnosti na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke dobre vesti na poslu.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme koje ćete imati samo za partnera. Moguće je da ste se na neki način malo udaljili od partnera i da vam to sada prilično teško pada.

ZDRAVLJE: Problemi sa vrtoglavicom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Potrudite se da redovno proveravate krvni pritisak ali i da se ne zamarate previše.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Uskoro će vam se otvoriti prilika da sklopite neko novo poslovno partnerstvo koje bi moglo da bude značajno za vas. Očekuje vas poslovni napredak i nove mogućnosti.

LJUBAV: Moguće je da vas emocije veoma jako vuku unazad, ka osobi iz prošlosti koju niste preboleli. Spremite se za neko suočavanje sa svojim emotivnim željama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom kod vas su naglašeni. Nestabilna situacija na polju emocija vas pritiska i loše vam utiče na raspoloženje. Porazgovarajte sa nekim na tu temu.

VODOLIJA

POSAO: Dobijate ono što ste očekivali i zadovoljni ste okolnostima na polju posla. Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju posao. Danas vas zvezde čuvaju!

LJUBAV: Imaćete dobar odnos sa partnerom. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji sa njim. Ako ste slobodni, imate šanse da dođe do novog flerta.

ZDRAVLJE: Povećajte unos minerala i vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Takođe je važno i da budete redovno fizički aktivni kako bi se dobro osećali.

RIBE

POSAO: Potrudićete se da se ipak posvetite poslu iako možda danas i niste baš sjajno raspoloženi. Važno je da nađete motivaciju i da prihvatite svoje obaveze.

LJUBAV: Izbegavajte svađe sa voljenom osobom jer bi mogle da se završe neočekivano loše po vas. Nije vam povoljan dan za ljubav i osećate se usamljeno i neshvaćeno danas.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni problemima sa zdravljem. Današnji dan vam je nepovoljan pa ćete se najbolje osećati ako budete ostali kod kuće. pazite na zdravlje.