Žena tužna žena zabrinuta žena
Profimedia
Žena tužna žena zabrinuta žena

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan u kom nećete imati veće komplikacije ili probleme na polju posla. Sve ide po planu. Vikend je počeo i mogli biste malo da se opustite.

LJUBAV: Ako imate partnera lepo vam je kada ste sa njim. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Lava. Uživaćete u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni i povišenoj temperaturi kao i problemima sa bolnim stanjima, povredama. Posavetujte se sa lekarom.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Potrebno je da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa nadređenima i da im pokažete sve svoje ideje. Možete da očekujete da ćte uspeti u svim svojim namerama.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo preko prijatelja. Pred vama je odličan dan za polje flerta. Uspećete da ostvarite zbližavanje sa osobom koja vas privlači.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja je moguća kod vas. Izbegavajte preterano naprezanje i povedite računa o tome da nađete dovoljno vremena kako biste se odmorili od svega.

BLIZANCI

POSAO: Napravili ste dobru poslovnu strategiju koja bi mogla da vam donese uspeh na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete da će se uskoro videti prvi pozitivni rezultati.

LJUBAV: Prijaće vam druženje sa voljenom osobom i prijateljima. S vremena na vreme se lepo osećate kada negde izađete zajedno. Možete da se nadate generalno pozitivnom danu.

ZDRAVLJE: Situacija na ovom planu je odlična. Ne biste trbali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni okolnostima.

Par, veza, seks, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Imate utisak da ne idu baš svi planovi onako kako ste želeli. Pokušavate da shvatite u čemu ste pogrešili. Dajte sebi vremena da napravite drugačiji poslovni plan.

LJUBAV: Ako budete iskreno razgovarali sa partnerom, uspećete da otkrijete razlog za njegovo loše ponašanje. Pokažite malo fleksibilnosti i tolerancije prema njemu u narednom priodu.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče i osećate nezadovoljstvo. Postoje stvari koje trba da menjate u vašem životu. Uradite ono što možete kako biste pre svega radili na sebi.

LAV

POSAO: Ne preporučuje vam se da se tokom današnjeg dana upuštate u bilo kakve nove projekte ili rizike. Mogli biste da doživite neko razočarenje koje bi vas skrenulo sa puta.

LJUBAV: Očekuje vas period u kojem bi vaš brak mogao da bude u krizi... Dajte sebi i partneru dovoljno vremena da neke stvari dođu na svoje mesto. Nemojte da reagujte impulsivno.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i javite se lekaru ako se bilo kakvi problemi pojave.

Internet posao prevara lap top svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Očekuju vas važne promene kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete biti prebačeni na novo radno mesto. Važno je da nastavite da se trudite i da dajete svoj maksimum na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste se malo razočarali u partnera i razmišljate o prekidu veze. Trebaće vam vremena da se uverite u svoju odluku. Nije vreme za nagle preokrete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Povedite računa o svom režimu ishrane i na vreme menjajte one stvari koje nisu kako treba. Posavetujte se sa nutricionistom.

VAGA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg nećete biti posebno opterećeni poslom. Možete da odahnete i da se ne brinete previše. Uživajte u vikendu i malo se odmorite.

LJUBAV: Pred vama su ljubavne promene i preokreti kakve trenutno ne očekujete. Sledi puno iznenađenja. Partner će vam se pokazati u jednom sasvim drugačijem svetlu.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. Možete da očekujete da ćete biti podložni zdravstvenim problemima tako da je veoma važno da pazite na sebe. Povećajte unos vitamina.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam teško da se izborite sa svakodnevnim poslovnim problemima jer ste spremni na naporan rad. Možete da očekujte da ćete uspeti da prebrodite sve komplikacije.

LJUBAV: Niste baš otvoreni u pokazivanju svojih emocija što može da predstavlja prepreku između vas i voljene osobe. Očekuje vas period u kojem će biti neke konfuzije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Opterećeni ste brigama i stresovima. Potrebno vam je neko vreme koje ćete izdvojiti kako biste se opustili i posvetili sebi.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste se u prethodnom periodu imali dosta slobodnog vremena, a sada se obim posla značajno povećava. Potrudite se da se organizujete na pravi način.

LJUBAV: Polje flerta vam je odlično postavljeno, pa možete da očekujete veoma zanimljiv dan i prilike za avanture. Možete da očekujete pozitivan dan za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma. Brinite o sebi i svom zdravlju. Ovo je period u kojem možete da ojačate svoj organizam ako budete stvarali zdravije navike.

Sokovi voće napitak zdravlje vitamini

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje umeće pred velikim brojem ljudi i da na tome profitirate. Možete da se nadate napretku i ispunjenju ambicija koje imate.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa nekom osobom koja je rođena u vodenom znaku- Škorpija, Riba ili Rak. Prija vam vodena energija, opušta vas.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste uspeli da se relaksirate. Uradite nešto za sebe. Sve je manje važno od vašeg zdravlja i blagostanja.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za komunikaciju, administraciju ili trgovinu očekuje vas uspešan dan. Možete da očekujete da ćete dobiti neke dobre odgovore.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret preko posla. Ta osoba će vam jako dugo ostati u mislima. Trebaće vam neko vreme da se ukaže prilika za zbližavanje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja i umerena aktivnost. Posvetite se dragim ljudima danas, izađite negde sa prijateljima. Osmeha nikad nije na odmet, a dobri su za zdravlje!

RIBE

POSAO: Polje privatnog posla vam je sada odlično postavljeno, pa ako ste planirali da pokrenete nešto na tom planu nećete se pokajati. Možete da očekujete pozitivna dešavanja.

LJUBAV: Pred vama je odličan dan tokom kojeg možete da dođete do ljubavne stabilnosti. Sa voljenom osobom ćete uspeti da rešite neke nedoumice koje su vam se stvorile.

ZDRAVLJE: Zdravlje bi trebalo da bude dobro. Ne očekuju vas veći problemi. Generalno kod vas vlada dosta pozitivne energije danas pa se potrudite da iskoristite ovaj dan.