Većina znakova već u martu osetiće pozitivne promene, evo kome će da krene tek na kraju perioda
alo.rs
horoskop
Foto: shutterstock

Proleće je period oživljavanja, nove energije, otpuštanja starog i lošeg, vreme novog početka koje nam donosi vedrije i optimističnije dane.

Proleće 2021. godine donosi nam pozitivne vibracije, ali i drastične promene. Često je teško prihvatiti da se život menja, ali polako okrećite novu stranicu svog života i verujte da vam život donosi samo najbolje.

Astrolozi ističu da će proleće 2021. godine biti posebno pogodno za ljubavni život. Od 20. marta do 21. juna dogodiće nam se brojne nove i čarobne situacije, a sve počinje sa prolećnom ravnodnevnicom koja donosi ravnotežu između svetlosti i tame, noći i dana.

Saznajte šta tokom proleća 2021. godine očekuje vaš znak Zodijaka:

Ovan

Početak proleća za vas će predstavljati nezgodan period, ali kada prođu napeti dani, shvatićete zašto su se neke stvari morale dogoditi i biće vam lakše. Budite strpljivi tokom marta meseca, jer Merkur iskače iz koloseka i može vas suočiti sa raznim preprekama. Izazove posmatrajte sa osmehom i puni samopouzdanja i lako ćete uspeti da ih prevaziđete. April će biti srećan mesec za vaš znak.

Bik

Očekuju vas velike promene, ali i velika odlučnost. Preuzimate kontrolu nad plkjem ljubavi, porodice i posla i donosite važne odluke. Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, napravite plan i uložite sav napor ka pozitivnoj transformaciji. Radite na postizanju svojih ciljeva, ali ne zaboravite da izdvojite malo vremena za sebe i opuštanje. Prati vas sreća i energija uspeha!

Blizanci

Tokom proleća mogući su finansijski problemi. Ipak, kao Blizanci, imate sjjanu moć prilagođavanja i možete lako pronaći rešenja ukoliko se potrudite i na njih fokusirate. Od maja zvezde vam spremaju pozitivna iznenađenja koja će vam vratiti radost.

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

Rak

Umorni ste od čekanja da se stvari promene na volje i konačno uzimate sudbinu u svoje ruke. Ovo se naročito odnosi na ljubav i porodične probleme. Očekuju vas romantična uzbuđenja i nove strasti. Otvorite srce za ljubav.

Lav

Tokom proleća očekuju vas usponi padovi, kao i nepredvidivi problemi na polju karijere. Ne dozvolite da vas to sputava i obeshrabri, već glavu gore i nastavite napred. Pokušajte da promenite taktiku za bolje rezultate. Mogući su problemi u komunikaciji.

Devica

Drage Device, očekuje vas more promena tokom proleća 2021. godine, ali ne brinite, sve će biti vrlo pozitivne. Proleće je za vas period buđenja i impresivne energije. Bićete efikasni, bistri, dinamični i kreativni, što znači da imate tačno ono što je potrebno za postizanje vaših ciljeva, kako na ličnom i tako na profesionalnom planu. Verujte u sebe!

Vaga

Preuzimate kontrolu nas svojim životom. Proleće je najbolje vreme za pokretanje novih poslovnih ideja. Budite ambiciozni, vredni i što se više trudite bićete uspešniji. Moguće je zaljubljivanje i početak novih veza.

Škorpija

Ovo je pozitivan period za vas drage Škorpije, iako se mogu pojaviti problemi u ljubavnim vezama. Vrlo ste disciplovnai i odlučni, poštujete pravila i lako ostvarujete svoje ciljeve. Kada se osetite zbunjeno i ne vidite izlaz, Mars i Saturn će vas voditi i dati vam ključeve uspeha. Intuicija je vaš odličan vodič - slušajte svoja osećanja i unutrašnji glas.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Strelac

Proleće vam donosi strasnu ljubav i neverovatan uspeh. Držite se svojih ciljeva i trudite se da rešite stvari na vreme i verujte - na dobrom ste putu. Vaša energija će biti impresivna i imaćete sjajne ideje. Ciljajte na visoko!

Jarac

Ovog proleća vi ste jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka. Zvezde vam donose radost u različitim sferama vašeg života. U aprilu Mars i Saturn vam donose dodatni podsticaj za napredak u vašim projektima. Maj donosi velike promene u finansijama na bolje, pa iskoristite ovaj period prosperiteta i uložite u neke vredne projekte koji vam mogu doneti uspeh u budućnosti. Na poslovnom planu očekuje vas zanimljiva ponuda.

Vodolija

Na početku proleća očekuju vas nepovoljne vesti, ali kako dani budu prolazili imaćete dobre okolnosti na polju finansija. Mogući su nesporazumi i razočaranja, ali na kraju ćete pronaći pravi put kada je reč o poslu. Imate divnu podršku partnera koja vam mnogo znači. Podelite svoje probleme i negativne emocije sa bliskim ljudima - slušajte vredne savete.

Ribe

Proleće će za vas zaista biti napredan period. Jedina nelagodnost očekuje vas u maju kada ćete biti pomalo pod stresom. Na ljubavnom i profesionalnom planu vas prati sreća, ali iskoristite ovaj period za porodične i profesionalne projekte i promene. Vaša pojačana intucija i kreativna energija doosi vam sjajnu harizmu, samopouzdanje i hrabrost za donošenje velikih odluka.