Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Oslanjate se na stare saradnike sa kojima ste nekada imali dobar odnos. Moguće je da ćete preko njih dobiti novu poslovnu priliku. Spremni ste da se posvetite poslu.

LJUBAV: Nisu naglašena nova dešavanja na emotivnom planu. Tokom današnjeg dana ćete biti malo pasivni. Moguće je da ćete svoje vreme provesti okruženi porodicom ili prijateljima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma koji su jako važni za brojne funkcije u vašem organizmu. Potrudite se da živite zdravo i da jedete dovoljno svežih namirnica.

BIK

POSAO: Iskreno pokazujete svoje mišljenje, čak i kada je negativno, jer nemate problem da uđete u konflikt sa bilo kim. Moguće je da ćete danas imati manje svađe sa kolegama.

LJUBAV: Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti za odnos koji imate sa voljenom osobom. Probajte da razgovarate o svemu što se dešava. Postoje šanse da nađete zajedničko rešenje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta, neophodno je da malo više računa povedete o svojoj ishrani u narednom periodu. Potrudite se da smanjite unos testa, ugljenih hidrata, a da povećate unos vode.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da se bavite sa dva različita posla ili ćete ostvariti neki dodatni izvor prihoda. U svakom slučaju, dupla zarada će vas svakako obradovati.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja sa kojom možete imati flert duže vreme, pre nego što uđete u vezu. Moguće je da ni sami niste spremni da naglo prelomite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen kod vas u narednom periodu, pogotovo ako ste već do sada na tom polju imali ranije neke probleme.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Očekuju vas manji finansijski gubici ili neki drugi problemi na ovom polju. Povedite računa da ne rizikujete previše sa novim ulaganjima. Držite se starih dobro proverenih poslova.

LJUBAV: Nesigurni ste u svoja osećanja i potrebno vam je malo više vremena kako bi shvatili šta zaista želite. Moguće je da ponekad imate problem da pokažete svoje emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim upalama i infekcijama. Moguć je pad imuniteta u ovom periodu kod vas pa je važno da pazite na svoje zdravlje. Izbegavajte naprezanje.

LAV

POSAO: Očekujete mnogo u trenutnom periodu, moguće je da sada nećete dobiti baš sve ono što tražite. Potrudite se da pokažete dovoljno strpljenja i prema sebi i prema drugima.

LJUBAV: Moguće je da smatrate da je vaš partner nekako nezreo u odnosu na vas, što počinje sve više da vam smeta iz dana u dan. Povremeno imate utisak da ipak niste jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas u narednom periodu. Unos tečnosti prilagodite prema savetima vašeg lekara. Idite na redovne kontrole.

DEVICA

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, i čini vam se da nećete uspeti sa svim tim da izađete na kraj. Imate manjak energije. Potrudite se da se ne forsirate i zamolite druge da vam pomognu.

LJUBAV: Imate jake emocije prema jednoj osobi iz vašeg bliskog okruženja ali joj to još niste stavili do znanja. Moguće je da čekate pravi trenutak kako biste mogli da joj priđete.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta pa povedite računa o svom zdravlju koje generalno nije sjajno. Ukoliko postoje neke tegobe koje vas već muče, obavezno posetite vašeg lekara.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Nadali ste se da ćete imati više slobodnog vremena, ali ipak imate previše posla. Za sada se potrudite da se posvetite obavezama. Nemojte da odugovlačite sa poslom.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan tokom kog ćete imati brojne prilike za flert i lepa dešavanja. Važno je da ostanete spremni za nove mogućnosti i da ne zatvarate svoje srce.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite svoju dioptriju. Očekuju vas mogući problemi sa vidom i očima. U ovoj fazi vam takođe može biti problematičan i donji deo leđa.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da na poslovnom planu nemate veće promene, a ni probleme. Sve teče prilično glatko. Možete da očekujete opušten dam tokom kojeg nećete biti opterećeni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čini vam se da partner više nije zainteresovan za vas na isti način. Imate manje probleme sa samopouzdanjem. Slobodni Jarčevi nemaju promene danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku, organima za varenje generalno. Mogući su manji problemi sa probavom. Pazite šta jedete i proveravajte rok trajanja namirnica.

STRELAC

POSAO: Za sada je najpametnija taktika da budete strpljivi i da ne forsirate nova dešavanja na poslovnom planu. Nemojte da gubite glavu za novim idejama, budite staloženi i prizemni.

LJUBAV: Očekuje vas prijatan dan u kom ćete uživati zajedno sa osobom koju volite. Nemate veće probleme u vašem odnosu i generalno ste zadovoljni. Slobodnima se dopada Bik.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj organizam. Takođe, uradite kontrolu krvne slike kako bi proverili kakvo je stanje vezano za nivo gvožđa.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Konsultujte se osobom u koju imate poverenja ako planirate da pokrenete neki novi posao. Potreban vam je nečiji savet. Moguće je da ne vidite dobro sve stvari iz vašeg ugla.

LJUBAV: Veoma ste strastveni i uživate u svemu što vam život pruža! Pred vama je raznolika ljubavna ponuda. Imate šansu da birate osobu koja vam najviše odgovara, pa budite mudri.

ZDRAVLJE: Moguće su hronične tegobe danas. polje zdravlja vam nije sjajno postavljeno, pa se može vratiti umor ali i tegobe sa cikrulacijom, nogama, zglobovima, hormonima...

VODOLIJA

POSAO: Vi možete da postignete veliki uspeh ako budete bili uporni i vredni. Imate velika očekivanja od sebe, ali je važno da ne kažnjavate sebe ako neke sitnice ne odradite baš kako ste zamislili.

LJUBAV: Potrebno je da se malo više posvetite svom partneru i njegovim željama. Predugo ste vi bili u centru pažnje. Pokažite da umete da volite i da ste spremni da sebe stavite u drugi plan.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Pred vama je faza u kojoj funkcionisanje hormona može da bude pod znakom pitanja. Posetite lekara radi pregleda i kontrole.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete ostvariti baš sve svoje planove i ambicije. Kasnije vam kreće bolji period. Današnji dan je povoljan samo za rutinske, uobičajene poslove koje imate.

LJUBAV: Razmišljate o bivšoj ljubavi i pred vama je šansa za kontakt sa njom. Prvo sami odredite šta očekujete od tog odnosa. Nemojte da se zalećete sa velikim planovima.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Nastupa faza koja može da bude malo teža za vaše zdravlje. Potrudite se da budete dovoljno organizovani i disciplinovani oko zdravih navika.