HOROSKOP ZA 14. JUL Vagama se vraća bivša ljubav, Strelčevima u život ulazi nova osoba koja će joj promeniti život!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete pogrešiti ako budete insistirali na velikim i drastičnim poslovnim promenama danas. Potrudite se da u narednom periodu izbegavate veće rizike.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom će krenuti u boljem pravcu i bićete generalno zadovoljni promenama. Možete da očekujete povoljan dan za nova poznanstva ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje bi mogle da vam naruše zdravlje. Pred vama je period koji može da bude prilično nepovoljan za vas. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Moguća je prolazna finansijska kriza. Potrudite se da svoje troškove smanjite i prekontrolišete. Moguće je da možete da uvedete neke praktične promene u svojoj organizaciji.

LJUBAV: Iako sa voljenom osobom naizgled imate sve, u dubinu duše niste sasvim zadovoljni. Moguće je da postoji osoba iz prošlosti za kojom na neki način čeznete.

ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu koja bi mogla da vam bude osetljiva. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni hormonalnim problemima. Vodite više računa o sebi.

BLIZANCI

POSAO: Danas bi bilo najpametnije da se posvetite obavezama koje vas čekaju iz prethodnog perioda. Nemojte da izbegavate poslovne odgovornosti ako planirate da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Postaje sve jasnije da sa voljenom osobom niste najbolji spoj i da će vaša veza kad tad da se prekine. Moguće je da se vama već pojavila osoba prema kojoj gajite jača osećanja.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas često prati i u narednom periodu možete da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja. Potrudite se da vodite više računa o sebi.

Horoskop
Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Sa osobom koja vam već duže vreme nudi poslovnu saradnju, možete da ostvarite pozitivan dogovor. Pred vama je period koji vam donosi dobre promene u poslu.

LJUBAV: Bilo bi dobro da se distancirate od svega što vam se na ovom polju dešava i da se u emotivnom smislu vratite sebi i svojim potrebama. Izbegavajte bilo kakve veće sukobe.

ZDRAVLJE: Tegobe vezane za krvotok su naglašene kod vas u narednom periodu. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i o svojim navikama. Izbegavajte veće naprezanje.

LAV

POSAO: U periodu koji vam predstoji ćete moći da menjate stvari na ovom planu. Napredovanje je ono što vas očekuje. Potrudite se da na polju posla pokažete inicijativu.

LJUBAV: Vaš partner meša neku treću osobu u vaš odnos i to vam se ne dopada. Očekuje vas period u kojem ćete imati konflikte. Potrudite se da budete spremniji na kompromis.

ZDRAVLJE: Zglobovi su vam osetljivi i zbog toga možete da budete skloni manjim zdravstvenim problemima. Izbegavajte bilo kakve rizične situacija u kojima može doći do uganuća.

DEVICA

POSAO: Poslovni problemi bi mogli da se zakomplikuju. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni konkretnim rešenjima. Nije povoljan period za neke velike planove.

LJUBAV: Iako je voljena osoba tu pored vas ponekad vam se čini da vas ne razume baš najbolje. Očekuje vas period u kojem ćete dosta da se preispitujete i da tražite odgovore na pitanja.

ZDRAVLJE: Kičma vam je ponovo osetljiva i možete da imate neke probleme sa leđima. Izbegavajte veće naprezanje. Nađite dovoljno vremena kako bi radili vežbe za leđa.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete konačno rešiti neki problem iz prošlosti koji je dugo stajao po strani. Važno je da budete dovoljno hrabri da se posvetite svojim poslovnim ciljevima.

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa bivšom ljubavi, prema kojoj i dalje postoji naklonost sa vaše strane. Nemojte da izbegavate iskren razgovor o važnim temama.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Današnji dan vam je povoljan i možete da očekujete dobru fazu. Zdravstvena situacija vam je stabilna.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da će doći do neočekivanih preokreta i problema kada je u pitanju poslovno polje kod vas. Potrudite se da budete dobro organizovani i spremni za iznenađenja.

LJUBAV: Ako otvoreno pokažete partneru svoja osećanja, nećete se pokajati već ćete se oduševiti njegovom reakcijom. Možete da očekujete da će vaš odnos polako da krene na bolje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Važno je da vodite računa o svojim navikama. Budite odgovorni prema svom zdravlju i sebi. Potrudite se da poštujete sve mere prevencije.

STRELAC

POSAO: Ovo je vreme da budete stvarno vredni i posvećeni svom poslu jer će vam za to doći velike nagrade. Možete da očekujete povoljan dan za početak nekog novog posla.

LJUBAV: U vaš život ulazi nova osoba. Spremni se da volite ponovo i da poklonite svoje srce sa verom u pozitivan ishod. Vi ste večiti optimista, ljubavi i životu uvek dajete još jednu šansu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija koja bi mogla da vam pozitivno utiče na raspoloženje. Potrudite se da budete aktivni i da radite ono što osećate da vama i vašem telu prija.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Danas je moguć veliki preokret koji će vam omogućiti pozitivne promene na ovom polju. U vašim rukama je vaša poslovna sudbina, pa donosite važne odluke.

LJUBAV: Polako se zbližavate sa osobom koja vam se dopada i otktivate da i ona ima svoje mane i slabosti na neki način. Očekuje vas period u kojem ćete imati sve čvršći odnos.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilnije stanje na polju zdravlja. Ako postoji neki problem od pre rešićete ga.

VODOLIJA

POSAO: U ovom periodu se vraćate na neki stari posao ili obnavljate neku poslovnu saradnju iz prošlosti. Važno je da ispred sebe imate jasan cilj i čvrsto određene prioritete.

LJUBAV: Sadašnji partner vam dokazuje svoju ljubav ali vi kao da uporno na stvari gledate iz negativnog ugla. Moguće je da nemate dovoljno poverenja zbog problema iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta komplikacija.

RIBE

POSAO: Otvaraju vam se nove mogućnosti za pokretanje posla kojim ćete biti i te kako zadovoljni. Pred vama je povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene.

LJUBAV: Spremni ste da priđete svojoj simpatiji sa ponudom za vezu. Ne želite više da čekate i oklevate. Nove mogućnosti na ljubavnom polju će vam doneti osećaj sreće.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme. Imate pred sobom jako dobar dan u kojem ćete biti puni snage i energije. Možete da očekujete da će vam prijati aktivnost i kretanje.

Sve vrste astro usluga možete pogledati na www.astrousluge.com.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi